torsdag den 1. november 2007

Tak til Henrik Qvortrup for et velplaceret spark under bæltestedet !

Den velintegrerede mediedarling kender åbenbart ikke det gode danske mundheld, at "Det man siger er man selv" !!
.
Her i partiet er vi flintrende ligeglade med, om Khader har fået udført sort arbejde eller ej, for vi er generelt imod den lede skatteplyndring der foregår.
.
Pointen i denne historie er ikke spørgmålet om sort arbejde eller ej, og heller ikke om Qvortrups metoder.
Det der er vigtigt i denne sag er, at Naser Khader, der stort set under hele valgkampen har været fredet, udstiller hvor dårlig han er til at håndtere en situation, når han er presset.
Trusler om retssag, og råben og skrigen "Då æ et sviiiiin" må få den begavede vælger til at spørge sig selv, om Khader vil være en eventuel ministeropgave voksen.
.
Nu er Khader og hans parti i den grad blevet båret rundt i mediernes guldstole, så det nærmest ligner et propagandateater, som man skal til Nordkorea eller Transnjestra for at finde magen.
Det interessante er jo ikke hvordan Ny Al`- Liance gebærder sig i medgang, men hvordan de håndterer kriser.
.
Generelt har det været ulækkert at se den positive særbehandling som Ny Ali-ance har fået på alle punkter.
Qvortrup skal derfor have stor tak for at have plantet en smule modgang for partiet, så vælgerne kan få at se hvad partiet og dets medlemmer består af.
Man kan dog frygte, at Qvortrups stunt får den modsatte effekt, og Khader får en masse sympatistemmer fra alle hattedamerne.
.
Et gammelt ordsprog siger, at målet helliger midlet. Det mener vi ikke er rigtigt i alle tilfælde, men i dette må man sige, at såfremt Qvortrups slag under bæltestedet kan føre til at sende partiet under spæregrænsen, så har han gjort en god gerning.
Vi er mange der er godt trætte af at se Khaders kendis-fanklub på skærmen i tide og utide.
.
Den ømskindethed som Khader har udvist i denne sag, med trusler om injuriesag, gør, at vi føler os kaldet til at kalde ham PRINSEN PÅ ÆRTEN !


Khader om Qvortrup :

"Du er et svin ! En sviiiiin! - Du er, er du. Et SVIIIN "

De Højreorienterede Svin om Qvortrup :

"Du er en guttermand ! En GUUUUTENMAND "

Ingen kommentarer: