søndag den 4. november 2007

Ny Alliance trækker i land mht. en folkeafstemning om EU-traktaten. Partiet er komplet utroværdigt !




Danskerne bliver sandsynligvis ikke spurgt om EU-traktaten. Ny Alliance løber fra deres løfte !


Skulle der sidde nogen tilbage, der stadig overvejer at stemme på Ny Alliance, så kan vi kun anbefale de pågældende at søge krisehjælp hurtigst muligt.

Ny Arrogances seneste kovending i sagen om en folkeafstemning om EU-traktagen, vidner om at partiet er løgnagtigt og populistisk, hvilket vi sådan set har vidst hele tiden.

EU - dette planøkonomiske pamperprojekt - må åbenbaret slet ikke diskuteres i denne valgkamp.
Det virker som om at regeringen og Socialdemokraterne har indgået en borgfred angående EU. Man ønsker overhovedet ikke at snakke om det, selvom det må siges at være et særdeles vigtigt emne.

Der er dog ingen tvivl om, at hverken regeringen eller Socialdemokraterne ønsker en folkeafstemning om traktaten, hvis de overhovedet kan undgå det.
Men hvis blot 60 af folketingets medlemmer kræver det, så skal traktaten ud til afstemning.

Det var derfor interessant at høre, at Ny Alliance i DRs valgudsendelse sagde soleklart, at de var tilhængere af en folkeafstemning.
En positiv overraskelse, eftersom vi betragter partiet som en samling selvfede og forkælede personager, der i bund og grund foragter den menige befolkning, og ikke kunne drømme om at ville spørge den gemene hob om noget så kompliceret som en traktat.

Den skal helst så smertefrit som muligt fifles igennem, så de historieløse kulturrelativister kan få adgang til det globaliserede paradis, hvor man kan tumle rundt og realisere sig selv.

Nu har Ny Ali-ance så kastet masken, og blottet sit hæslige fjæs.
Da der nu ifølge meningsmålingerne vil være 60 mandater bag en folkeafstemning, trækker partiet i land, hvilket overhovdet ikke overrasker os.
Partiet er nemlig ikke andet end en medieskabt pseudofis i en hornlygte. Et syntetisk produkt selvglade pinger, der uge efter uge optræder i Billedbladet og Alt for (Muhamme)-Damerne. Komplet utroværdigt.

Begrundelsen for at løbe fra sit løfte om en folkeafstemning er så papirtynd, at man skal være umanerligt ubegavet for ikke at gennemskue det.
Man ønsker ikke at lave EU-politik sammen med Enhedslisten og Dansk Folkeparti, siger man.
Hvad i alverden er det for noget pølsesnak ?

For det første er der ikke tale om at lave EU-politik, men derimod at vise sin demokratiske indstilling og høre befolkningen.

For det andet er det da mildest talt en underlig holdning, at fordi to partier som man ikke bryder sig om, støtter en folkeafstemning, så vil man nu ikke selv støtte den.
Man vil hellere lave "EU-politik" med de EU-venlige partier ( LÆS : Man vil ikke have en folkeafstemning).

Lad os minde om hvad prinsen på ærten, Nasar Khader, har sagt 117 gange (og dette er ikke engang en Villy Søvndalsk overdrivelse), at "Det vigtigste er ikke HVEM man samarbejder med, men HVAD man samarbejder om).
Derfor burde det jo forekomme den mere opmærksomme vælger temmelig ulogisk, at Ny Alliances kovending i folkeafstemnings-sagen netop begrundes i, at det bestemt ikke er ligegyldigt hvem man samarbejder med.

Dag for dag afslører Ny Arrogance nye og yderst kedelige sider af sig selv.
Partiet er politisk umodent, utroværdigt, popsmart og indholdsløst. Kejserens nye klæder.
At de overhovedet kan komme i nærheden af mandater i folketinget må være det triste resutat af, at både kvinder og folk under åndssvageforsorgen har stemmeret.

Et folketing med Ny Ali-ance som tungen på vægtskålen vil være intet mindre end en katastrofe.
Vi håber derfor, at den gode Henrik Qvortrup kan trække nogle flere kaniner op af hatten i den kommende uge.

Vores lille undulat, Adolf, har meldt sig ud af Ny Alliance. "Partiet er utroværdigt og løgnagtigt" skræpper han ! Han har derfor takket nej til at lade sig opstille i en ellers sikker kreds !

1 kommentar:

Anonym sagde ...

OK, når Adolf dropper NA, gør jeg det også :)