torsdag den 8. november 2007

En stemme på Ny Alliance er en stemme på en rød regering !

Helle VIL være statsminister, men har hun egentlig noget på ?


Der foregår meget spil for galleriet under valgkampen.

Ny Alliance har længe holdt på, at de vil have en dronningerunde efter valget, hvilket vel kun er naturligt, så partiet kan få så meget af sin egen politik igenne som muligt.

Derfor virker det utroværdigt, når man nu går ud og meddeler, at man gerne vil støtte Fogh, hvis han "bare" opfylder et par af partiets krav, som bla. at kaste penge i grams til uduelige udviklingslande, og give skatteyderbetalt skolemad til folks dumme unger.

Det ved Khader selvfølgelig godt, at statministeren ikke kan love. Han har jo også Dansk Folkeparti at tage hensyn til.

Skal Fogh fortsætte, og dermed forhindre katastrofen, så bliver både Ny Alliance og Dansk Folkeparti vist nødt til at klippe en hæl og hugge en tå.

Det er svært at spå, især om fremtiden, som salig Storm P. sagde.

Men vi tror, at Ny Ali-Ance er parate til at gå i regering med Det Radikale Venstre og Socialdemokraterne.

Som Pia Kjærsgaad korrekt sagde til Naser Khader ved et vælgermøde, (hvor hun satte Khader så grundigt på plads, at han næppe havde fået mange stemmer hvis det havde været vist på DR i den bedste sendetid), så kan han stort set få alle sine krav (med undtagelse af den flade skat) igennem hos Helle Thorning. Samtidig kan partiet få ministerposter, og holde DF uden for indflydelse. Derfor kan man nok give køb på skatteplanerne, og tage til takke med en såkaldt reform, der skyder det hele til hjørnespark.

Vi vil endnu engang advare borgerligt orienterede vælgere mod at stemme på Ny Alliance.
Det vil sandsynligvis føre til en S-R-NA regering, med støtte fra den yderste venstrefløj.

Det vil medføre yderligere skatteplyndring, flere forbud, øget feminisering og mandehad, kollektivisme, antiamerikanisme, en erhvervsfjendtlig politik, en hæmningsløs indvandring, knæfald for autonome og andre lovbrydere, overdrevent miljøflipperi og en fodnote-agtig udenrigspolitik.

Når man ser Ny Alliances kandidater i almindelighed, og Naser Khader i særdeleshed, så må man stille sig selv det spørgsmål, om det virkelig kan være rigtigt, at det parti skal sidde med nøglen til landets fremtid.



Valgvideo fra Ny Arrogance :

http://www.youtube.com/watch?v=zf_0Z5zcypk



Og mere af samme skuffe :

http://www.youtube.com/watch?v=vz5863AHk80

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hele duellen mellem Kjærsgaard og Khader i Kalundborg kan ses gratis på TV2 Sputnik. Klik på "Se alle" under "Folketingsvalg (gratis)".

Anonym sagde ...

Hun har nu en meget god røv hende Helle :-)