onsdag den 14. november 2007

Danmark frit for indkomstskat og Nordatlantiske mandater !

Skal grønlændere og færinge afgøre, hvem der skal lede Danmark ?
.
.
Hvorfor i alverden skal det danske valg afgøres af nogle grønlandske og færøske politikere ?

Danskerne har jo ikke haft mulighed for at stemme på disse mennesker, ligesom grønlændere og færingerne ikke har haft chancen for at stemme på de danske politikere.

Men et folketing, hvor venstre-højre skalaen er hårfin, er det disse nordatlantiske mandater der kan blive afgørende.

Dette er helt utilstedeligt. Nordatlantiske mandater skal selvfølgelig ikke have repræsentation i folketinget, ligesåvel som danske politikere ikke skal have adgang til de nordatlantiske parlamenter.

Nu ser det ud til, at Fogh-regeringen kan blive væltet af en færøsk tosse, der vil tage sig sin støtte godt betalt iform af øgede tilskud til Færøerne.
Hvor er det dog ulækkert, og usympatisk !

Derfor står statsministeren i det dilemma, at han enten skal give en masse penge til Færøerne, eller vælge at give indrømmelser til Ny Arrogance.

Vi ønsker, at systemet med nordatlantiske mandater afvikles.
De danske vælgere har soleklart valgt side til fordel for Fogh-blokken. Det er absurd, at dette skal væltes af en lille samling triste og sølle psykopater, der bor flere tusinde kilometer fra Danmark.

Vil vore grønlandske venner stemme på det kommunistiske Siumut, så må det være deres egen sag og ulykke. Det skal da ikke komme danske vælgere til skade.

Vi kræver, at systemet laves om, så Grønland og Færøerne ikke længere har nogen repræsentation på tinge.

Den færøske politiker, Edmund Joensen, vil ikke blande sig i indenrigspolitiske spøgsmål. Men det vil hans landsmand, Hygge-Højdal, og dermed banes der vej for at Ny Ali-Ance kan få indflydelse.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er dybt betænkeligt at københavnske politikere blander sig i jysk politik og omvendt!
Chokerende!
Ryskende!

Frit Jylland!