fredag den 16. november 2007

Danske vælgere er ikke rigtig kloge.

Danske psykopat-vælgere. Find en fejl !



Er danske vælgere blevet sindssyge ?Nu har man valgt nogen børn ind i tinget. Den kriminelle Johanne Schimidt, der har smidt tomatketschup på finansministeriets trappe, fordi hun fik for lidt i SU, og Ida Auken, der er datter af kommunisten Magrethe Auken.
Også den dybt kompetente Thor Pederseb gar ´måttet lade sit plitiske liv, forde har var stille op mod en gimpe, der have samme efternavn om Uffe.

Stemmeretten bør beskæres kraftigt, At imbicile menneser har stemmeret, er simpelthen til ulykke for landet. Hvad skal disse debile pigebørn i landets parlamentariske forsamling ?Har de danske vælgere lort i hovederne ? De nye medlemmer på tinge kommer ind i et TV.progam :.Plumbum er en by i Albanien, der er kun et S i Mississippi og og Grom den gamles hustru hed Mette. Vi skraldgriner, medens Danmark går ad helvede til, fordi det ledes af talentløse og uvidende psykopater, hvis eneste kvalifikation er en god røv.

Godt at hedde Ellemann-Jensen. Selvom man først går ind i politik når man er 32 år, så er man på tinge inden man er 40. Længe leve demokratiet.

Vælgerne er komplet evnesvage, og står det til os, så har de ingen stemmeret ved næste valg.
Lad os vælge os et andet folk !

Ingen kommentarer: