mandag den 12. november 2007

Endnu en rigtig stinker fra ligestillingsfundamentalisterne : KØNSKVOTERING I VIRKSOMHEDERNE !

Skal gode veldrevne virksomheder som fx. ØK, Maersk og B&O ødelægges af ligestillings-fascisternes feministiske tvangsdirektiver ?


Midt i denne valgkamp, der præges af fuldkommen ligegyldige emner som vindmøller og daginstitutioner, stikker feminismen sit hæslige fjæs frem.

Somom valgkampens emner ikke kunne være kvindagtige nok, så er nu også den ægte vare, ligestillingsdebatten, kommet på den politiske dagsorden.

Selvom kvinderne har fået betydeligt mere ligestilling, end både deres antal og deres begavelse berettiger til, så er det ikke nok for feministerne og de øvrige røde.
Det fremhæves gudhjælpeos som en fordel, at vi måske kan få en kvindelig statsminister. Vi kan kun spøge : Hvori ligger den fordel ? Vi kan ikke se andet end en god bagdel !

Kvinderne bæres frem på deres køn og deres udseende.
Hvis fx. Helle Thorning Schmidt havde været en midaldrende mand, og ikke en køn yngre kvinde, så var hun næppe kommet langt med det sludder og vrøvl, som hun uintelligent lirer af.

At "kun" 3/8 af folketingets medlemmer er kvinder, skyldes ikke at kvinder er forfordelte, som det fejlagtigt hævdes, men at langt flere kvinder end mænd gider at engagere sig i politik.
I betragtning af det lille antal, som kvinderne udgør i partierne, er de overrepræsenteret på tinge.

Flertallet af partilederne er kvinder, overborgmesteren i landets hovedstad er kvinde, og borgmesteren i Århus var frem til sidste valg en ung kvinde.
Kvinderne har gode kår i politik, og hvis man er ung og køn, så kan man være så snotdum som en hest, og alligevel komme i folketinget.

Men det er ikke nok for ligestillings-fascisterne.
Nu luftes der fra flere sider en ide om, at der skal være kønskovtering i virksomhedernes bestyrelser, så mindst 40 eller 50% er kvinder.

Bla. har Helle Thorning og Malou Aamund plæderet for denne gamle SF-traver. Sidstnævnte afslører dermed, at Ny Alliance (eller skulle man måske kalde dem for "Lille Nuance") ikke er hverken borgerligt eller liberalt, men en ræverødt kællingeparti.

Kønskvotering i virksomheder (ja, i det hele taget) er selvfølgelig en komplet sindssvag ide, i og med at et så stort anall af kvinder i bestyrelserne ganske enkelt vil køre de fleste velfungerende virksomheder - der forøvrigt primært er skab af mænd - i sænk.
Ikke nødvendigvis fordi der er tale kvinder, men fordi de er valgt ind på deres køn, fremfor på deres kvalifikationer.

Professor Helmut Nyborg har forøvrigt påpeget, at det store antal af kvinder på videregående uddannelser er med til at sænke standarden betydeligt.
Man anser det for vigtigere, at en masse kvinder kan kalde sig læger, biologer og psykologer, end at opretholde et højt niveau på uddannelserne.
En censor fra Københavns Universitet har forøvrigt også indrømmet, hvad vi sådan set vidste i forvejen, at kvinderne får en højere karakter, hvis de ser godt ud.

Erhverslivet har det hårdt nok pga. skatteplynring og papirarbejde. Nu skal de minsandten også agere experimentarier for nogle røde klidmostres lebbelogik.
Hvis Danmark skal have råd til den velfæd, som Helle Thorning og alle velfærdsnarkomanerne ønsker sig, så skal man da holde nallerne fra det erhvervsliv, der tjener penge hjem til landet.

Forøvrigt er det et groft indgreb i den private ejendomsret, at der skal udgå feministiske statsdirektiver, der blander sig i en virksomheds ledelse.
Det er helt utilstedeligt, og ren og skær kommunisme.
Den eller de der ejer virksomheden, skal selvfølgelig suverænt afgøre hvordan den skal ledes, og af hvem.

Kønskovtering hører ikke hjemme i det demokratisk og frit samfund.
Forøvrigt er det da også ydmygende for især de intelligente kvinder. Man må jo have det dårligt med at vide, at man ikke er ansat pga. sine kvalifikationer, men pga. sit kvindekøn.

Virksomheder har ganske enkelt ikke råd til at politisere. Her er det indtjeningen det der er afgørende.
Er det en mand der i den givne situation er bedst til at øge indtjeningen, ansætter virksomheden denne mand, og er det en kvinde der er bedst, er det hende man ansætter.
Virksomheder har ikke råd til at skele til hverken køn eller hudfarve. Man vil altid søge at ansætte de bedste.

Kønskvotering vil således være til skade for både mænd og for begavede kvinder, og ikke mindst for erhvervslivet.
Det vil kun være de dumme kvinder der har fordel af kønskvotereing.

Malou Aamund er en af dem der ønsker at virksomhederne skal tvinges til at have flere kvinder i ledelserne. Dermed afslører hun, at Ny Alliance er et feministisk og kommunistisk parti !

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Så kan det ikke siges bedre eller mere klart!