lørdag den 24. november 2007

Tivoli ødelagt af ahistoriske mennekser !

Tivoli ødelagt af dumme og umodne pengefikserede fjolser !
.
.
Tivoli er borte.

Denne gamle smukke dame levede i 164 år. Kun 12 år kortere end den tudegrimme skildpadde, Esmeralda.

Man skal forandre for at bevare. Konservatismens smukke credo !

I Tivoli har man forandret for at forandre. En overfladisk Lars Liebst, og en svagt begavet overlegen tøs, har ødelagt et stort nationalklenodie, fordi man havde en fejlagtig opfattelse af hvordan markedet fungerer.

Det ved de intet om. Markedet bevæger sig ikke i trends, men i modtrends. Folk i Danmark og i udlandet, elsker Tivoli, fordi det netop ikke er noget, som ligner andet ahistorisk bras.

Tivoli er berømt i hele verden, fordi det er noget, som alt andet ikke er. Når man begynder at lave hjerndød Dyrehavsbakke af det, kan det kun gå galt, for det ses alle andre steder, meget bedre.

Webmasteren kan stadig huske, da man i Tivoli kunne sidde med sin madpakke i Mælkeriet, hvor de fattige kom, og kunne høre de små fugle pippe.
Hvor man kunne få et halvt kilo pommesfritter af madmor for 2 kroner, hive i de enarmede og bruge sin sidste dyrebare krone til en tur i Kulormen med sin bedste ven.

Alt er væk.
De enarmede er blevet til nularmede, Mælkeriet er skiftet ud med Caffe Latte, Kulormens 1-krones tur er byttet ud med Det Gyldne Tårn til 70 kroner, madmor er forlængst død, og erstattet med ovnvarmede bjækekartofler serveret af dumme skolebørn.

Alt skal forandres, også Tivoli. Men ikke for meget. Hemmeligheden består i konservatismen, og ikke i liberalismen.

Fatale ting der er blevet begået :

Konditoret, et enestående unikt sted, hvor man kunne høre Frits Kreisler og få hjemmelavde flødekager, er erstattet men et overfladisk Cafe Latte Sted, som der er millionvis af i hele verden.

Det Lille Iskagehus, en af Københavns smukkeste bygninger, er blevet revet ned, og erstattet af en tarvelig grilbar.

Plænen, med alle mulige sjove indslag, er blevet sløjfet, fordi der skal være rock-støj hver fredag, til glæde for alkoholiserede unge toppsykopater.
Nu ligner det flotte område, der tidligere var prydet med bænke og ballonmand, Gronud Zero.

Divan 2, der producerede verdens bedster rejemadder, er blevet skifte ud med Pop-fisen Peter Aschenfeldts ligegyldige Care Ketshup.

Koncertsalens dygtige symfoniorkester, er blevet fyret, fordi det var for dyrt. Den gode tradition, 3. afdeling, der var det tætteste Danmrak kom på Sidste Promenadekoncert, har også fået dødsstødet.
Jamen, for DYRT !
Hvad betyeder det? Man kan da sikkert få den sympatiske Richard Ragnvald til den halve pris. Men vil Tivoli huskes for "Kære lille Mormor".
Den går bedre i forsamlingshusene, fremfor i en konservativ national have.
Dygtighed koster penge, og man kan også købe for billigt.
At investere i Sjællands symfoniorkester var klogt. Dygtige musikere af største kaliber. At give dem fingeren var stjerndumt.
Sats på talent, og ikke på dumhed.

Nu mangler vi bare, at Pantomime-teatret bliver omskabt til Mc D., Nimb bliver til Illums Billighus og Det Kinesiske Tårn til amerkansk hotel.

Fuck Tivoli-ledelsen. Talentløs bande.

Ingen kommentarer: