søndag den 23. december 2007

Vi ønsker alle en GLÆDELIG JUL !

Julemanden holder fri fra Christiansborg, og prøver i juletiden at lefle for de små, men kommende vælgere !I denne juletid skal alle jo som bekendt være søde ved hinanden, og derfor vil vi allenådigst lade være med at tale dårligt om nogen eller noget de næste par dage.

Men vi skal nok komme tilbage, og bide de folk i haserne, der fortjener det.
Men alle har brug for en kort julepause, både de der bliver slagtet, og de der slagter.

Derfor vil vi lade julefreden indfinde sig.

Nu er vi klar over, hvorfor politikerne går så tidligt på juleferie. Det er selvfølgelig fordi de skal hjem til Grønland og pakke alle julegaverne ind, og så komme ud med dem den 24.

Til dagligt befinder julemændene sig på Christiansborg, når de ellers gider at passe deres arbejde.

Herfra deler de årligt ud af de milliarder af skattekroner, der er stjålet fra borgerne, og smider dem ned gennem skorstenene hos en masse mennesker, der ikke har behov for offentlige midler.

Til jul ifører de sig så et rødt kostume og et langt vatskæg, så i det mindste børnene måske vil tro på dem, da vi voksne jo forlængst ikke stoler på dem over en dørterskel.

Vi tror således ikke på julemændene, men vi ved at de eksisterer.

Den gamle fremskridtsmand, Kresten Poulsgaard, udtalte engang, at julemanden var socialdemokrat, fordi han var rød og delte gaver ud.

Vi deler ingen gaver ud, men vil for en gangs skyld udlade at dele øretæver ud heller.

Vi ønsker alle, både venstre- og højreorienterede, midterorienterede og ikke mindst velorienterede, en rigtig god og glædelig jul.

Og så må det være tid til en julesang :

http://www.youtube.com/watch?v=meapqLErekY&feature=related

Ingen kommentarer: