lørdag den 8. december 2007

Genindfør spanskrør og skoleuniformer

Istedet for at tæske løs på lærerne, burde lærerne og børnenes forældre måske rette vreden det rette sted hen !


Ny trend : Forældre er i stigende grad begyndt at tæske løs på deres børns lærere.

Vi skal ikke afvise, at visse lærere har fortjent en gang kagstrygning for at fylde poderne med deres venstreforvirrede sludder, men generelt ligger problemet et andet sted.

Forfatteren Bjarne Reuter udtalte engang noget i retning af, at forældre forventede at kunne levere en spand lort ved indgangen, og satte næsen op efter at få guld ved udgangen.

Den går ikke. Idag er poderne så forkælede og egocentriske, at det næsten er umuligt for selv de bedste lærere at få noget positivt ud af det.
Når forælderne så samtidig mener, at lige netop DERES guldklumper skal have særbehandling på andre børns bekostning, så går det galt.

Manglende opdragelse og ligegyldighed overfor alt hvad der hedder borgerlig moral er hovedsynderen. I den sag har børnenes forældre et langt større ansvar end deres forkælede møgunger.

Det danske skolevæsen er sygt. Udover en fatal mangel på faglighed, mangler der respekt, og det er på tide at få udskiftet mobiltelefonerne med skoleuniformerne, og så få genindført spanskrøret, så lærerne kan give de forkæle børn de klø, som forældrene åbenbart har forsømt at give dem.

Desværre har et socialistisk folketing jo også efter sædvanligt svensk forbillede afskaffet den ellers helt naturlige revselsesret.

Her i partiet fik vi mange klø i skolen, og som den begavede læser kan observere, er det ikke noget vi har taget skade af.


Nu skal det pludselig være lærernes skyld, at folk ikke formår at opdrage deres vederstyggelige afkom !

Ingen kommentarer: