torsdag den 13. december 2007

Behold bare dine penge, Jørgen Poulsen !

Giv ikke 5 flade øre til Røde Kors !
Der findes heldigvis mere anstændige organisationer !


Her i partiet har vi en klar fornemmelse af, at Jørgen Poulsen vil donere sine 750.000 kr. til et godt formål.
Ikke fordi han er drevet af humanistiske motiver, men fordi at han sådan set ikke kan gøre andet, hvis han vil have en mikroskopisk chance for at bevare et gran af anstændighed.

Men Jørgen Poulsen kan spare sine penge, og beholde dem. For med mindre at vælgernes hukommelse er på demens-niveauet, så vil Poulsen være en færdig mand i dansk politik.

Så nytter det altså ikke noget, at den arrogante og politisk ubegavede Lars Kolind, hvis ledelsesstil minder om Scientology, går ud og taler om "Gadens parlament".

Han overser, at det er det samme "Gadens parlament", der har puttet penge i raslebøsserne til Røde Kors.

Det er dog ikke kun Poulsen der skal skoses i denne sag. Især Røde Kors er der grund til at kritisere. At de vil bruge så mange af de indsamlede penge til verdens fattige på sådan en charlatan er skandaløst.

Næste gang en indsamler fra Røde Kors ringer på døren, bør man tage pænt imod indsamleren, for vedkommende er sikkert drevet af ædle motiver. Alligevel skal man med de Søren Krarupske ord fra 1987 sige "Nej, ikke en krone".

Ikke fordi, at vi ikke har lyst til at hjælpe nødlidende mennesker, men fordi pengene ikke skal havne i en organisation, der formøbler midlerne på den måde.
Giv istedet penge til Caritas, Folkekirkens Nødhjælp eller andre, der i højere grad sørger for at pengene havner de rette steder.

Det bør jo ikke gå ud over verdens fattige, at Røde Kors opfører sig som en flok idioter. Straf Røde Kors, og ikke de mennesker der har brug for en hjælpende hånd. http://www.youtube.com/watch?v=Zxu5d7AJ9GA

1 kommentar:

Kim sagde ...

Hadets Nødhjælp propaganderer for de palæstinensiske terrorsvin, og mod Israel, så de dur jo heller ikke.