tirsdag den 11. december 2007

Anders Fogh er en kylling !

Danmark må være verdens længste bil. Baglygterne er på Christiansborg, men rattet er i Bruxelles !


Så blev det endeligt afgjort : INGEN FOLKEAFSTEMNING OM EU-TRAKTATEN !

Det regnede vi heller ikke med, men det er dumt af statsministeren.

Han havde nemlig en enestående chance for at gøre EU til en mere folkelig sag, hvilket vel må være i hans interesse, og samtidig kunne han indenrigspolitisk have ydmyget socialdemokraterne ved at vise, at hans sindelag var mere demokratisk.

Men nej.

Vi kan med en lille omskrivning af en kendt sang synge :

Han er lige som de andre,
ikke noget for sig selv
Og ned til EU der vil han vandre
Når han som statsminister si`r farvel (hvilket for vores skyld gerne må ske den dag i morgen).

Det er tåkrummende, at demokratiets eneste forsvarere i denne sag skal findes i så tåbelige lejre som på den yderste venstrefløj, i Dansk Folkeparti og hos et par forvirrede tosser fra Ny Alliance.

Det er bestemt ikke hverdagskost at vi gør det, men i dette indlæg vil vi faktisk rose Ny Alliance for at udvise ægte demokratisk sindelag.

Det er jo let nok for SF, Enhedslisten og DF at være tilhængere af en folkeafstemning, for som modstandere af traktaten har de jo ved en folkeafstemning alt at vinde, og intet at tabe.

Derimod er Ny Alliance jo meget EU-begejstrede, og var dermed som det eneste parti villigt til at risikere noget i demokratiets tjeneste.

En sjælden ros herfra til Khader og Co.

Såfremt politikerne havde inddraget EU-traktaten i valgkampen, kunne det måske forsvares, at det alene var Folketinget der afgjorde sagen, for det er vel reelt de færreste der sætter sig ned og læser en uforståelig traktat igennem.
Men når man har holdt sagen helt uden for diskussion op til valget, så bør man anstændigvis tage en folkeafstemning.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her i partiet er modstandere af at Danmark indrullerer sig yderligere i dette kollektivistiske projekt, hvor det reelt er Sydeuropa der svinger taktstokken.

Vi er dog ikke imod et forpligtende samarbejde på udvalgte områder, men nok er for længst nok.

Men for eller imod, så mener vi, at en afstemning om et sådant emne er vigtig.

Faktisk tror vi, at det ville gavne EU-sagen, hvis der var flere afstemninger, for dermed ville en større del af befolkningen sætte sig mere ind i hvad EU er, gør og bestemmer. Dermed kunne man få en seriøs diskussion om Europas fremtid.

Spørgsmålet er dog om skaden ved øget magt til EU er så stor, for når de danske politikere alligevel lader hånt om befolkningen, så kan man jo ligesågodt lade sig styre af pamperne i Bruxelles, som af udemokraterne på Christiansborg. Forskellen er den samme.

Foghs taler kan så blot produceres gennem et eller andet computerprogram tilsluttet en tilfældighedsgenerator. Som her, fx.
http://www.youtube.com/watch?v=7U4n0a9-ELoIngen kommentarer: