lørdag den 7. juni 2008

Karen Jespersen på glatis i regeringen !

Nu er der intern strid i regeringen om tørklæde-restriktionerne hos de danske domstole.

Jyllandsposten skriver bla. :"Juridiske dommere må ikke bære religiøse og politiske symboler, mens nævninge og domsmænd gerne må. Den linje har regeringen lagt fast, men beslutningen bliver nu udfordret af velfærdsminister Karen Jespersen (V). »Et forbud bør gælde alle«Hun vil udvide forbuddet til at omfatte nævninge og domsmænd og går dermed stik mod statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) i sagen, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten".Her i partiet bryder vi os ikke meget om opportunisten, og gaveuddeleren, Karen Jespersen, der altid er det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, og leger julemand for skatteydernes penge.

Men her må vi give hende ret.Der må ikke forekomme nogen som helst symboler af politisk eller religiøs art i en dansk retssal.

Hvordan mon en jødisk anklaget ville føle for sin retsbevidsthed, hvis halvdelen af nævningene sad med et hagekors ?

Den slags utøj skal ud af det danske retsvæsen.

Anders Fogh agerer som en slapsvans i denne sag.

1 kommentar:

janbrander7 sagde ...

Hvis man vil vide, hvad Karen Jespersen mener, behøver man blot at læse Ralf Pittelkows klummer i Jyllands-Posten. De er altid fuldstændig enige, hvilket jo ikke altid er nogen selvfølge for ægtefæller.
M.h.t. Anders Fogh, så var Birthe Rønn Hornbech så venlig at fortælle i JP sidste søndag, at han højt og helligt havde lovet hende, at tørklædeforbuddet ikke blev udvidet. Det gentog han i aftes i Mogensen & Kristiansen, og når man har in mente, at han ikke er interesseret i at fremstille Danmark som et endnu mere intolerant samfund ude i den store verden, end tilfældet er i øjeblikket - da det må formodes at kunne skade hans chancer for at få en international toppost - behøver man ikke at være profet for at forudse, at Fogh undtagelsesvis vil stå fast på sit synspunkt i denne sag.