mandag den 2. juni 2008

Hetzen mod Lars Løkke er ulækker jantelovs-journalistik !

Nu må den underlødige forfølgelse af Lars Løkke Rasmussen stoppe !
Her i Danmark løber vi tilsyneladende aldrig tør for problemer.

Og da vi hverken kan støve massemordere eller topnazister op, så må man have luppen lidt længere nede for at finde noget man kan skrive hadejournalistik om.

Dan Turel sagde engang, at "man som journalist snart skulle helt ud i en omegnskommune for at finde så meget som et knivstikkerdrama blandt fremmedarbejdere".
(Ak ja, det var dengang. Idag finder de sted dagligt uden for vores dør).

Sagen om Lars Løkke Rasmussen er en sag der er gået fuldkommen ud af proportioner.

Enig, det er et problem, når politikere eller andre ikke kan skelne dit fra mit, og drikker og går på casino for skatteydernes penge.
Derfor skal Lykke også have en røffel, og betale gysserne tilbage.

Men straffen skal stå mål med forbrydelsen, og Lykkes brøde ER altså til at overse, når man ser det i forhold til hvor mange socialist-pamrere der har malket statskassen for millioner.

Desuden passer det ikke ind i det kvindagtige samfunds normer, at der endelig er en guttermand, der ryger, drikker og spiller på roulette.
De fleste vil jo bare have politikere der sover med hænderne over dynen, og gør som madammerne siger.

De to værste organer i denne sag har været Ekstrabladet og Nyhedsavisen.
Sidstnævnte er så underlødig og ligegyldig, at den gider vi ikke at spilde spaltepalds på.

Ekstrabladet var derimod engang for mange år siden gode til at være den menige borgers beskytter, og bide magthaverne i haserne.

Idag er det et ynkeligt organ, hvor vel efterhånden kun Bent Falbert har en 3-cifret IQ.
Man spilder tiden på ynkelige ting som at filme Søren Ventegodt i hans konsultation med et skult kamera gemt på brystet af en hjernedød tøs, for at dokumentere, at han er glad for kvindelige patienter, og nu - her på det seneste - på en eller anden ligegyldig sag, hvor man lokker en stakkels politibetjent til at chatter med en selvopfunden teenage-tøs.

Mht. Lars Lykke er det forøvrigt interassant, at dem der især vil ham til livs, er det åh-så-moralske-såkaldte-konservativ Folkeparti.

Man kunne jo fx. begynde at interesse sig for, at 2 af partiets kvindelige ministre i sin til malkede statskassen for 86 000 om året, fordi de via lidt tvivlsomme adresser kunne få en masse transportgodtgørelse.
Lad den rene kaste den første sten, og de konservative er ikke rene. De er beskidte, selvretfærdige og latterlige.
Og DE får ingen ministerposter med De Højreorienterede Svins stemmer.


"Lars Lykke bliver aldrig statsminister" sagde chefredaktøren fra Nyhedsavisen.
DET må vi jo give ham ret i.

Det bliver FAR her.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Som statsminister-wanna be burde du da kunne indse, at Lars Løkkes håndører på et par bajere er en LANGT LANGT alvorligere politisk sag, end at danske byer hærges af kriminelle og/eller religiøse arabiske og afrikanske kulturberigere ?

Essensen i spørgsmålet er naturligvis et udtryk for den værdiløshed, ligegyldighed, afmagt og æreløshed der præger de fleste danskere.

Måske er vi undskyldt i og med landet ledes af socialliberale lykkesmede hvis eneste dagsorden er at køre sig selv i position til deres næste stilling ?!

Borgerlig, liberal .... Nej tak, så hellere reaktionær med æren i behold ;)

Anonym sagde ...

/Tolder

Anonym sagde ...

Hvad skal de ellers bestille? lovene kommer 90% fra EU i form af direktiver, så noget skal politikerne og DjØfferne lave