mandag den 9. juni 2008

DR - årets homo-kanal !

Hvorfor Miss Tørklæde ?
Hvorfor ikke Mister Turban ?


Danmarks Radio sender selvfølgelig ikke 5 minutter fra EM i fodbold, viser ikke Grand National, og ikke 2 minutters boksning.
Derimod haveprogammer, Danielle Steel-film, og 8 timers ugentlig kvindehåndbold.

DDR, der kriminaliserer folk, der ikke har lyst til at betale 2000 kr. om året for at støtte deres femi-nazistiske venstreorienterede gas, har nu fået en ny genial ide på licensbetalernes regning :

Miss Tørklæde 2008 !

Vi kan kun spørge : Hvorfor ikke Miss bikini, eller Mister turban ?

Kort sagt : Endnu et ulækkert knæfald for "musserne". En hån mod danskerne.

Prøv at se denne hjernedøde kommentar :

"Konkurrencen er et kærkomment indspark i den danske tørklædedebat, mener Rikke Andreassen, der er ph.d. og lektor ved Malmø Universitet".

Læg lige mærke til det : En KVINDEFORSKER i SVERIGE.

Sverige er det mest feministiske land i verden.
Jamen, så er det da sandelig også et "godt" argument, at en "kvindeforsker" fra Sverige synes, at det er fedt med et skatteyderbetalt landforræderisk musser-show.

Vi vil opfordre alle til at opsige deres licens-gestapo konto.
Dit NEJ til DDRs landsskadelige virksomhed.

Lad os citere vores semi-åndsfælle fra skattetryk (http://www.skattetryk.dk/) . Planen er

1. Luk op når det ringer på døren
2. Konstater at det er DR-svinet
3. Bed ham/hende om at forlade din bopæl. Undgå snak.
4. Luk døren.

Kan det siges bedre ?

4 kommentarer:

Holme sagde ...

Er der ikke noget med at man nu skal skrive under på tro og love at man ikke har noget TV, for at blive undtaget herfor? Det er jo en alvorlig sag hvis man lyver i sådan en sammenhæng.
Hvad sker der hvis man bare lader være med at skrive under nogle steder? Trækker de så pengene fra ens konto, bliver de ved med at sende rykkere (plus rykkergebyr) eller hvordan?
Jeg er nysgerrig, fordi jeg snart flytter hjem til Danmark og absolut ikke har lyst til at give DR mine penge.

Anonym sagde ...

Jo, Holme !

Rent Gestapo-samfud.

Tidligere kunne du bare "glemme" at anmelde dit TV til DDR.

Nu er det sådan, at du aktivt skal framelde.

Derfor risikerer du en tur i spjældet for dokumentfalsk, hvis du ikke anmelder, at du har en PC eller et TV.

Ulækkert samfund.

Mvh.

Webmasteren

Anonym sagde ...

Gestaposamfund .... ?!?!?!

Vi har da en borgerlig regering der står inde for gode solide danske værdier og tilmed en konservativ kulturminister som den OPLAGTE kandidat til at varetage disse værdier ........

Som en naturlig del af denne højborlige profil havde kulturministeren jo forlængst sørget for at stække vingerne på kulturnasserne og fjernet kunstnerstøtten og ikke mindst fjernet afgifter på datamedier, fjernet licensen og solgt TV2.....

Hohohohohohahahahahohohohoahoahoa
hohoahoahoahoahoaho (hysterisk sarkastisk latter)./Tolder

Laurent Rascal sagde ...

Kan det siges bedre? Hvis du mener mere elokvent - ja, så kan det bestemt siges bedre, min ven. Hvis du er nysgerrig efter at vide, om din(e) indlæg klart nok afspejler, hvilken mentalitet du bærer rundt på, så nej: så kan det ikke siges bedre.

Den tone af hån og spot du lægger for dagen i dine indlæg blotlægger på smukkeste vis din manglende evne til at forstå, at din egen idé om verden ikke skal presses ned over hovedet på folk, så snart du møder 'modstand' i form af andres idéer og udfoldelser.

At du bruger banale og ubehagelige udtryk som "DDR", "licens-gestapo" og "musser-show" gør ikke dit forsøg på argumentation stærkere, det understreger bare, at du er en indigneret stakkel, der ikke er lige så god til at vride noget ud af ingenting, som de rigtigt farlige fascister.

Det er vist samme princip her som gjorde sig gældende i dit forstyrrede indlæg om Roskilde Festival: lad nu være med at føle dig provokeret af andre menneskers anderledeshed - sæt dig ned og slap lidt af, og forsøg at se verden med mere end et halvt øje. Det ville være dejligt.