torsdag den 6. september 2007

Giv terrorister en enkeltbillet til helvede !

De der udfører, planlægger eller agiterer for terrorisme, skal i stolen !


Terrorisme, der har som mål at dræbe helt tilfældige og uskyldige mennesker, er den mest modbydelige forbrydelse man kan forestille sig.
Derfor må der tages hårde midler i brug mod både de der planlægger, udfører eller opfordrer til terror. De forbryderiske handlinger råber på nådesløs afstraffelse af terroristerne og dens sympatisører. Denne kræfsvulst må væk, og terroristerne skal dø.

Terror er den fejes og ondes våben. En krigshandling, hvor man ikke fægter med åben pande, og hvor man slår uskyldige ihjel for at opnå et religiøst eller politisk mål.
Ligeledes skaber man gennem terror og terrortrusler frygt hos befolkningerne, der ser sig nødsaget til at ty til overvågning og øgede sikkerhedsforanstaltninger, og hvor mange mennesker efterhånden ikke tør bevæge sig rundt i det offentlige rum.


Det er især venstreorienterede psykopater og muslimske fanatikere der har gjort brug af terror.
Ikke mindst sidstnævnte gruppe har været ganske flittige med terroraktioner i demokratiske lande, hvilket bla. de rædselsfulde terrorhandlinger i New York, London og Madrid vidner om.
Danmark kan meget vel være det næste land der står for tur.
Muhammed-tegningerne, og Danmarks engagement i irakkrigen, har fået fundamentalisternes øjne op for os.


At terroisterne skulle være nogle fattige og uintegrerede personer må afvises som venstreorienteret og blødsøden propaganda.
Flere at de muslimske terrorister har været beskrevet som integrerede og veluddannede, og verdens mest eftersøgte terrorist, Osama bin Laden, er en yderst velhavende mand.
Det er således ikke social nød der fører til disse forbrydelser, men ren fanatisme og ondskab.
At mange af de der bakker op om terroristerne er fattige og uuddannede mennesker, er en anden - og meget tragisk - sag.


Terrorisme er en forbrydelse, der ikke kan sammenlignes med "almindelige forbrydelser", og derfor kan den heller ikke håndteres med "almindelig retspraksis".
Principielt er vi i partiet modstandere af dødsstraf, forstået således, at når en forbryder er uskadeliggjort, er det nok at spærre vedkommende inde.
Men det er ikke tilfældet med terrorister, eftersom de er dødsensfarlige, så længe de trækker vejret.
En fængslet terrorist kan få andre terrorister til at lave befrielsesaktioner, som måske vil koste adskillige mennesker livet.
Terroristerne er fuldkommen hæmningsløse, og regner ikke menneskeliv for noget.
Derfor er det vigtigt, at en terroist får en enkeltbillet til helvede så hurtigt som muligt.
Dette vil også sende et klart signal til terrorister in spe om hvad der venter dem, hvis de gør alvor af deres ideer.


Selvom udførelsesfasen selvfølgelig rent konkret er det mest fatale, ønsker vi at også at de der planlægger eller opfordrer til terror bliver betragtet som terroister, og derfor får den samme straf.
At støbe kuglerne er ligeså forbryderisk som at fyre dem af.
At planlægge eller at agitere for den slags massemorderiske forehavender, er at betragte som en krigshandling.


Endelig må det tilføjes, at terror er af så modbydelig karakter, at det ikke kan sammenlignes med andre forbrydelser, og at straffen for disse således heller ikke kan være af normal karakter.
En terroraktions mange hundrede - ja måske tusinde - ofre og ulykkelige efterladte, har krav på at samfundet yder dem retfærdighed, og giver forbryderne deres velfortjente straf. Disse udyr skal uskadeliggøres.
En god terrorist er den DØD terrorist !


Alle der medvikrker eller opfordrer til disse morderiske aktioner, skal møde en jernnæve i en stålhandske. Terrorister og deres sympatisører skal likvideres hurtigt og nådesløst.

Ingen kommentarer: