torsdag den 20. september 2007

Nu hyler de forkælede forældre atter op

Nu jamrer velfærdsjunkierne endnu engang. Hvad med om de selv betalte for deres børn, fremfor at sende regningen videre til andre ?



Der er snart ingen grænser for flæberiet og egoismen i dette lille klynkeland.
Nu skal vi atter være vidner til utilfredse forældre, der ikke kan bære at der bliver "skåret ned" på lige netop deres særinteresseområde.

Lige netop børnefamilierne burde klappe i, for der findes næppe magen til forkælet gruppe i samfundet, og næppe nogen vælgergruppe som der fra politisk hold lefles SÅ meget for.
Alligevel fortsætter jammeren med uformindsket styrke.
Forældrene mener åbenbart, at det er samfundets - og dermed de barnløse skatteyderes - pligt at sørge for dem og deres dumme unger, som de forøvrigt selv har valgt at sætte i verden.

Hvis man ikke ønsker at blive hjemme og passe sine børn og således leve af een indtægt, men istedet vægter karriere og materielle goder, så burde man enten fravælge at få børn, eller anstændigvis selv betale for podernes pasning.
Ligeledes kan det da heller ikke være et samfundsanliggende at underholde familierne på andre måder, fx. gennem børnecheck og bespisning i institutioner.
Forældrene må selv betale hvad det koster.

Man er utilfreds med to ting : Institutionerne er for dyre, og de er underbemandede.
Sidstnævnte kan der rådes bod på.
Hvis man indførte FULD EGENBETALING, ville der også komme bedre service. For man ville lægge sine penge hvor kvaliteten var bedst, med mindre at man var mere interesseret i en billig og dårlig løsning.
Mht. at institutionerne er underbemandede, så afhænger alt jo af øjnene der ser.
Det er da muligt, at forælderne ønsker at der var ansat 5 pædagoger pr. barn, men de glemmer helt at spørge, om det er rimeligt at kræve uhæmmet ind på skattetydernes regning.

Man glemmer ligeledes at spørge sig selv, hvor kommunerne skal få pengene fra. Skal de tages fra skolerne ? Fra hjemmehjælpen ?
Det er jo ganske gratis bare at stå og kræve ind.

Minsandten om ikke Ritt Bjerregaard nu er villig til at komme de vrede forældre i møde, og dermed signalere, at blokader og demonstrationer betaler sig.
40 millioner har hun foreløbig tilbudt, men det er ikke nok for de utilfredse velfærdsjunkier.
De vil have mere, vil de !

Såfremt vi levede i et retssamfund, ville alle blokaderne blive hævet øjeblikkeligt.
De forældre der er utilfredse med de offentlige tilbud, kan vælge en privat pasningsordning, eller blive hjemme.
Det sidste ville deres børn iøvrigt have godt af.



Nu må det være nok med alle de blokader. Frem med vandvognen

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Endnu en perle!

Bloggen her og skattetryk.dk er mine favoritter!