torsdag den 20. september 2007

En stor tak til Faderhuset og Ruth Evensen

Knud Foldschack føler sig til grin - det har han været længe


Faderhuset har besluttet at sælge deres grund for 15 millioner kroner.
Det er de i deres gode ret til.
De er ligeledes i deres gode ret til at bestemme HVEM de sælger til. Det sidste er åbenbart faldet flere for brystet.
Københavns overborgmester, Ritt Bjerregaard, kalder det "En mærkværdig beslutning".
.
Vi spørger : Hvad i alverden bilder overborgmesteren sig ind ? Hvad rager det hende, hvem man sælger sin grund til ?
Hvad ville Ritt Bjerregaard sige til, at politikere begyndte at blande sig i, hvem hun selv solgte sine ejendele til ?
.
Også manden der stod i spidsen for den fond, der ville købe grunden og huset til brugerne, er rystet og forundret.
Han erklærer, at han føler sig til grin.
Det mener vi dog at han og fonden har været længe. Tænk at lægge så mange kræfter i at forære en flok bøller og halvhjerner et hus, når der er så mange andre problemer der trænger til at blive løst.
.
Men modsat Ritt Bjerregaad, vil vi ikke blande os i hvad andre bruger deres midler til, det må de jo selv om. Og synes fonden, at ungdomshusets brugere er værd at bruge penge på, så fred være med det.
.
Det er ubehageligt at se, hvordan mange forsøger at undergrave os mistænkeligegøre den private ejendomsret.
Faderhuset har ærligt og redeligt betalt for huset og grunden, og dermed er den deres, og beslutningen om hvorvidt de vil sælge den og til hvem er ligeledes deres.
.
Foldschack jamrer iøvrigt over, at alle de ressourcer man har brugt på politiets arbejde i forbindels med bølleoptøjerne, kunne have været undgået, såfremt at Faderhuset havde solgt til hans fond.
Dermed giver han frækt indiretke Faderhuset skylden for de unges optøjer, ildspåsættelser, vold og hærværk. Et gammelt venstreorienteret trick. Det er altid NOGLE ANDRES skyld.
En logik der kan føre ud i de mest absurde konklusioner, for så kan man jo hævde hvad som helst, fx. at racismen i 60ernes Alabama i virkeligheden var de sortes skyld, blot ved deres tilstedeværelse, eller at terrorbombningerne i New York og London slet ikke var fanatikernes skyld, men Vestens egen skyld. Sidstnævnte er faktisk hævdet af den svenske forfatter Jan Gillou.
.
Herfra skal lyde en stor tak til Ruth Evensen.
Hun har gjort københavnerne en stor tjeneste. For det første ved at købe Ungdomshuset. For det andet ved at rive det ned. For det tredie ved at nægte at sælge det til folk, der blot ville give det til bøllerne, og for det fjerde ved med salget at demonstrere, at den private ejendomsret stadig er ukrænkelig, og at det er grundejeren der suverænt selv bestemmer, hvem man vil sælge til og hvornår.
.
Hun skulle have en medalje !
.
.

Vi kipper med flaget for denne seje dame

Ingen kommentarer: