fredag den 28. september 2007

Dansk politik er og bliver en ren farce !

Louise Frevert : CDs nye trumfkort !



Man undres dagligt over det danske folkestyre i funktion. Efterhånden er det ligemeget HVAD man mener, ja - faktisk skal man helst ikke mene ret meget om noget. Ny Alliances store tilslutning tidligere på året viste med al ønskelig tydelighed, at man sagtens kan få stor opbakning uden at have ret mange konkrete holdninger og løsningsmodeller at byde på.

Politikerne skifter side som vinden blæser. Især var det seneste kommunalvalg en skandale. Flere byrådsmedlemmer skiftede parti eller side på selve valgnatten for at mele deres egen kage. Det er dog ikke kun de enkelte politikere der har vores foragt, men også partierne. De tager gerne med kyshånd imod nye medlemmer, uanset hvad deres baggrund så end er.

Et absurd eksempel er, at de konservative kan have en retsordfører, der i sin tid som medlem af Fremskridtspartiet udtalte sig positivt for indførelsen af dødsstraf, og erklærede sig som tilhænger af fri heroin. Derudover havde han sagt, at afviste asylansøgere skulle smides ud med faldskærm, og EU - som de konservative er så store tilhængere af, at man smed den dygtige Frank Dahlgaard ud - havde den tidligere fremskridtsmand været modstander af. Men når man kan få nye venner ind i kredsen, så bider de fleste partier hovedet af al skam, og siger velkommen i klubben.

Seneste eksempel er Centrumdemokraterne. Dette lille latterlige parti, der ikke har kinamandschance for at klare spærregrænsen ved næste valg, har nu med kyshånd taget imod Louise Frevert, der mildest talt har stået for en anden politik end den der har kendetegnet CD. Men hvad betyder holdninger, når man kan få en appelsin i sin turban ?

Louise Frevert var først indvalgt i Københavns Borgerrepræsentation for Det Konservative Folkeparti, men skiftede så til DF, og tog frækt sit mandat med sig, og efterlod de konservative vælgere med en lang næse. Senere blev hun indvalgt i folketinget for DF, men forlod partiet efter nogle krasbørstige udtalelser og interne uoverensstemmelser. Nu har hun så, til stor undren for mange, meldt sig under CDs faner. Det sidste vil vi ikke bebrejde Louise Frevert, for hun har næppe nogen stor personlig vinding ved partiskiftet. Kun hvis CD kommer i folketinget ville hun have fordel af det, men det sker tidligst når der er to torsdage i en uge. Faktisk er tilslutningen til CD så lav, at Frevert ville have større chancer som løsgænger.

Meget dårligt kan der siges om CD, og meget dårligt SKAL der siges. Een ting er, at partiet har hyldet skatteplyndringen, formynderiet, masseindvandringen og EU. Fred være med det, for dermed MENTE partiet da i det mindste noget, modsat så mange andre. Men at man er så sulten efter atter at være på tinge, at man nu kan acceptere en frontfigur, der stort set har ment det modsatte af hvad man selv tidligere har gået til valg på, det er ganske enkelt for ynkeligt. De få potentielle vælgere, som CD eventuelt havde tilbage, må da flygte skrigende bort, og de der er enige i Louise Frevert kan jo få den ægte vare hos DF, og dermed undgå det stemmespild, som et kryds ved CD vil være. Kun mht. synet på erhvervslivet og skolepolitikken kan vi se, at Louise Frevert og CD har et fælles tankegods. Ellers er det svært at se, hvordan CD og Louise Frevets holdninger kan gå i hak. CD har dermed valgt at overgive sig til den endegyldige oppurtunisme, og må sande, at kan man ikke få den man elsker, må man elske den man kan få

Når den danske folkekirke kan have en præst der ikke tror på Gud, så kan CD vel også have en frontfigur, der ikke tror på hverken EUs eller indvandringens velsignelser !

Ingen kommentarer: