torsdag den 13. september 2007

Lad os få nogle flere fyringsrunder i DR !

DDR ! Vi kan sagtens se pointen. Du behøver ikke at stave det for os !


Efter endnu en fyringsrunde på DR, hvor 50 medarbejdere fik det RØDE kort, og institutionen derefter blev ramt af en arbejdsnedlæggelse, ville det måske være en god ide at fortsætte denne procedure. Hvis DR dagligt afskedigede 50 medarbejdere, ville vi være sluppet af med dette tvangslicensbetalte foretagende inden årets udgang, og i mellemtiden ville diverse strejker holde DR op lavt blus.

DRs opgave burde være formidling af viden og kultur, men har istedet udviklet sig til et ræverødt foretagende, der tillige gør sig ud i den mest platte overfladiskhed. Når der ikke udsendes rød propaganda, er programfladen plastret til med tåbelige underholdningsprogrammer, og kvindagtige udsendelser om have, børnefamilier, kongerøgelse osv. Altså en sær blanding af Det Kommunistiske Manifest og Femina.

Da vi her i partiet hylder ytringsfriheden, er DR da velkommen til at sende det man vil. Derimod finder vi det helt hen i vejret, at borgerne skal kriminaliseres, hvis de ikke ønsker at betale til dette fordummende foretagende. Tvanglicensen bør væk aldeles omgående. Folk må selv bestemme, hvad deres surt sammensparede penge skal bruges til.

Med alle de tvangsmidler, som DR har modtaget, er det faktisk utroligt, at man ikke har formået at lave mere begavet og vedkommende TV/Radio end tilfældet er. Udover frådseriet med Ørestadståbeligheden, er pengene i høj grad gået til gager i millionstørrelse til mere eller mindre talentløse journalister og kvindelige studieværter, hvoraf sidstnævntes eneste kvalifikationer synes at være, at de er unge og kønne.

Træet skal kendes på dets frugter, og er man i tvivl om DRs røde sindelag, kan man blot se på nogle at "frugterne" : DRs generaldirektør, der i offentligheden burde kunne udvise neutralitet, sås således på årets Roskildefestival, iført en autonom-T-shirt der reklamerer for Ungdomshuset på Jagtvej 69, og den 11. september, årsdagen for terrorangrebet på World Trade Center, kunne de stakkels seere få aftenkaffen galt i halsen, da Aftenshowets studievært Jens Blauenfeldt om terrorudåden sagde :

"Jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men jeg tænkte: Hey, det er amerikanerne, nu får de smæk. Det har de rigtig godt af ".

Vi lader den stå et øjeblik !

Som pendant kan vi her i partiet sige efter endnu en fyringsrunde på DR : "Vi er faktisk ikke spor flove over at indrømme det, men tænkte: Hey, det er DRs røde lejesvende, nu får de smæk. Det har de rigtig godt af".





DRs generaldirektør bekender kulør !

1 kommentar:

bernadotte36 sagde ...

blev lige optaget,vender tilbage
senere.
bernadotte36
21.9.2007