tirsdag den 11. september 2007

Socialministeriet bør nedlægges omgående !


Socialministeriet er et tåbeligt foretagende. Væk med det !


Danmark har mange ministerier. ALT for mange.
Et af dem der passende kunne skæres bort, er socialministeriet.
Dette ministerium er det klareste billede på en nursende moder velfærdsstat, der har frataget den enkelte ansvaret for sit eget liv, og gennem en absurd skatteplyndring overlader magten til staten.

Hvor det er ganske fornuftigt, at fællesskabet hjælper de mennesker, der uforvarende er kommet i en svær situation, er Socialministeriet garant for at skatteborgernes penge kastes i grams til børnefamilier og alskens dovenlarser, der ikke har hjælp behov.
Især middelklassen rager til sig, medens de der virkelig trænger, oftest lades i stikken. For når alle skal have, uanset indkomst, så hjælper man reelt ingen på en ordentlig måde.

Blandt socialministeriets områder er :
- Ligestilling (for kvinder, vel at mærke, ikke for mænd, for bla. nævner man ikke den kønsdiskriminerende værnepligt).

- Bekæmpelse af vold mod kvinder (ikke et ord om de mange mænd, der også udsættes for vold i hjemmet)

- Ligeløn på lederniveau (Hvorfor skal mennesker i lederstillinger omfattes af socialministeriet ? De har penge nok, og det hele lugter derfor fælt af feministisk milimeterretfærdighed).

- Kønslighed i forskning (Er forskernes evner ikke vigtigere, end at der partout skal være lige mange kvinder og mænd ?)

- Ældre (Er det en social begivenhed at blive gammel ? Mange ældre lider ingen økonomisk nød. Tværtimod).

- Byfornyelse (Er byfornyelse nødvendigvis et gode ? Hvis Chr. IV.s smukke København skal skiftes ud med de rædselsfulde øjebæer som dem på Kalvebod Brygge, siger vi NEJ TAK ! ).


Hele den offentlige mening omkring skatteforliget viser til fulde danskernes ynkelige afhængighed af moder stat. "Vi vil have mere velfærd" siger de fleste. Velfærd er godt, men frihed er nu det bedste guld. Friheden til at disponere over egne midler.
Det er ikke politikernes opgave at bestemme, hvad dine penge skal bruges til. Det burde være din egen soleklare ret.
Idag plyndres du i skat, så andre kan leve i sus og dus for dine penge. Det ser vi gerne ændret.

Fogh kunne passende bruge sin ministerrokade til at nedlægge socialministeriet, og lægge de mest påtrængende opgaver ind under indenrigsministeriet.
Istedet har han valgt at udnævne den populistiske Karen Jespersen til ny socialminister.
Politisk har hun surfet rundt blandt flere partier på venstrefløjen, og er nu foreløbig endt i Venstre, der nærmest praler af at føre socialdemokratisk politik, med bla. flere offentligt ansatte, flere lovparagraffer og "bestikkelse" af diverse værgergrupper med skatteborgernes penge. Så hun vil jo nok trods alt føle sig hjemme.

Befolkningen består snart af en samling vatnisser, der ikke ønsker eller magter at tage vare på eget liv, men istedet ønsker afhængighed af staten.
Staten tager med kyshånd imod de mange skattekroner, for den der har pengene, har også magten til at styre andre.

"Velkommen her til Danmark, det er tidens egoland;
Det gælder om at suge til sig, alt hvad snablen kan;
Her i landet kræver de den allerhøjeste skat;
Så de kan skaffe penge til at pak` os ind i vat"

(Tekst: Henrik Carmel)



Hovsa ! Er jeg minister igen ? Det var sandelig også på tide. Det bliver rart igen at give den som julemand for skatteborgernes penge.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Glimrende indlæg!

Anonym sagde ...

Hæhæ, udmærket gået. En konkurrent til skattetryk.dk :)