mandag den 19. januar 2009

Tysk humor : Genskab DDR

Nu er der penge i at genskabe kommunist-diktaturet DDR !
Velbekomme !

DDR-nostalgien raser i Tyskland.
.
Sakset fra Æh-Bæh Bladet :

"Sofaen er tung og brun, tapetet er gult og radioen knaser derudad på mellembølger. Én af toppolitikerne fra det tidligere DDR skuler ned på os fra et billede på væggen, så snart vi træder ind i lobbyen.

.I de seneste år er en sand bølge af DDR-nostalgi skyllet ind over Berlin. Blandt det absolut mest hippe er designerhotellet 'Ostel', som er indrettet i en ældre betonblok med lejligheder i Plattenbauwohnung-stilen."

De der har fundet på at tjene penge på den ide, har fortjent at henslæbe resten af deres dage i Nordkorea, eller er andet kommunistisk diktatur. Så skal de få "nostalgi".

Tænk, at man nu kan tjene penge på, at nogle tosser der er for unge til at have oplevet DDRs røde rædselsregime gerne vil bruge deres ferie i disse omgivelser.

Adskillige mennesker blev dræbt i deres heroiske forsøg på at flygte fra dette kommunist-helvede.

Og så sidder der nogle dumsmarte forretningsfolk der prøver at genskabe det som underholdning for en forkælet og historieløs ungdom.

Hvorfor så ikke tage det smagløse skridt fuldt ud, og genskabe KZ-lejrene, så det tyske jet-set kan komme og lege jøder for en uge ?

Der er ikke noget nostalgisk over DDR.

En stat der hvilede på et så ledt fundament, og hvor folk blev undertrykt, skal ikke trækkes op af hatten som underholdning.

Fy for satan !
.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Et oplagt sted for Danmarks Radio's næste julefrokost.

Anonym sagde ...

Nostalgi præger tiden.

Der findes også en vækkelsesbølge i Ku Klux Klan, men det er måske ikke klamt!


http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/01/17/090517.htm