onsdag den 7. januar 2009

Den nye 007 - Nobody does it betterEr Simon Emil Danmarks svar på James Bond ?

http://www.youtube.com/watch?v=MZBCcY0nJao

Er vi på vej mod en vaskeægte sensation, eller endnu en fis i en hornlygte ?

Borgerligt Centrum er trådt ind på banen.

Intet kunne være lettere end som Henrik Qvortrup og den samlede danske medieverden at dømme projektet ude.

Og de forbudsagtige DF-tosser skal nok også være hurtige på aftrækkeren til at aflive det ny projekt.

Vi skal hurtigt få at vide, at dette er nogle kulturradikale og forkælede tosser, der vil ødelægge Danmarrk (der p.t. styres af kvinder og DF-socialister).

Kritiken kommer fra de samme 6-7 DF-tosser, og den er forudsigelig som en 9.tabel.
Problemet er, at DF er bange for at miste den magt de p.t. har over V og K, hvor de reelt har gjort dem til nogle socialistiske partier.

Her i partiet er vi bedre til at se ind i glaskuglen end kællingmedierne, og modsat Naser Khaders pop-projekt, der fik hele den hjernelamme prsse til at klappe, men som vi - langt før andre - havde dømt ude, kan vi hos den sympatiske Simon Emil Ammiitzzzbôell (hvordan staves det egentlig ?) se et projekt, der faktisk har indhold, mere end form.

Ingen i pressen tror på Borgerligt Centrum.
Men det gør vi (selvom vi selvfølgelig er langt mere hardcore på alle områder).
OG - vi får altid ret.
Kom tilbage til næste år og spørg : Hvem ramte mest plet i året der gik ? BT, Politiken, Ekstrabladet, Henrik Qvortup eller os ?

Simon Emil taler ikke med uld i mund.
Modsat Ny Alliance er der her et klart projekt, og der bliver meldt klart ud.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Umiddelbart virker det beroligende at alle radigale galninge (uanset gradbøjningen) er samlet i et eet parti. Så ved vi da hvor vi har dem.Ulempen ved denne konstallation er imidlertid, at de kan mønstre for mange stemmer i salen og dermed få indflydelse på landets ledelse.

Selv om den pseudo-borgerlige regering ikke falder i min smag, så er alternativet langt mere skærmmende og der er ingen tvivl om, at det bedste der er sket i dansk politik siden 2001 er at de radigale er blevet holdt udenfor indflydelse. Ivertfald i Folketinget, for i næsten samtlige medier er de desværre stadig toneangivende, for ikke at tale om de ulidelige pladderhumianistiske organisationer som DRC, Amnesty Criminal, Institut for menneskerettigheder, Læger uden begrænsninger og lignende.

Anstændige mennesker kan imidlertid ikke være medlemmer af Det Radigale Venstre og sandsynligvis heller ikke udholde den elitære radi-coole kkællingesnak, hvorfor de er tvunget til at bryde ud.

Selv om Simon er lidt for fimset efter min smag, vil jeg dog ønske ham held og lykke med projektet.


/Tolder

den tredie gækker sagde ...

Nu rabler det sandelig for Webmaster, som ikke længere kunne skjule sine forræderiske sympatier.

Fruentimmeret sagde ...

Webmaster taler med to tunger... Det er kun sammen med sine betalte højrepauseklovne, at han giver den som hardcore borgerlig...

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

http://reformisterne.blogspot.com/2009/01/nyt-taberprojekt-har-set-dagens-lys.html

Letsindig sagde ...

Det er trist at Webmaster lider af DF-allergi. Jeg havde egentlig troet, at "reaktionen" burde være mere konservativ. Mon ikke Chefideologen har travlt andetsteds? Herr Mørkeblå synes også at have tabt interessen for dette slingrekurs-projekt.

Kun Fruentimmeret synes at brænde for sagen. Blot ærgeligt, at hun ikke kan styre sin trang til perfide personintriger, hvorfor jeg har sat plaster på hendes drikkespalte.