fredag den 16. januar 2009

Slut med at knalde efter nytår !

Står det til Venstre har vi for fremtiden kun 2 dage at knalde løs i .

Regeringen, der vel har verdensrekord i regler, forordninger og forbud, må snart stikke hånden langt ned i mølposen for at finde endnu et åndssvagt forbud.


Der laves en regel hver 5. time, og der skal efterhånden fældes adskillige regnskove for at kunne udfylde Karnovs lovsamling med den "miljørigtige" regerings mange evnesvage forordninger.


Nu har man fået hjælp til at finde et nyt forbud, gennem nogle brugere af det dybt imbicile koncept, Facebook.


I et samfund, der åbenbart aldrig løber tørt for selvopfundne problemer, har man nu fundet på, at det skal være forbudt at skyde fyrværkeri af efter nytår.


I forvejen har vi en tåbelig lov, der forbyder knaldfyrværkeri, hvilket betyder, at folk enten indfører det fra udlandet, eller laver det selv.

Det sidste er farligt, og staten går glip af en masse tyvagtige momskroner.


Det seneste tiltag med at ville straffe folk der fyrer en raket af efter 1. januar, skal ifølge Venstres ordfører, Jacob Jensen, indføres for dyrenes skyld.
Vi er ret ligeglade med raketterne, men hele denne dyreværns-fascisme er til at dø af grin over.


Vi troede, at Venstre som gammelt landbrugsparti betragtede dyr som noget man åd, og ikke noget man beskyttede.
.
Men alle kneb gælder, hvis man vil have endnu et forbud igennem.
.
Snart bliver det vel også forbudt at gå på lokum på grund af de farlige metangasser det udstøder, til skade for CO2-duksen Danmark.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja, hallo - hvor svært kan det være at forstå ?


1 - Det meste fyrværkeri affyres af mandspersoner i alle aldre.

2 - Mandspersoner er hovedårsagen til klimaforandringerne, ifølge en eller anden radicool nazi-akademikerkælling (180grader.dk)

3 - Fyrværkeri medvirker til den globale opvarmning (naturligvis, lige som sex, sport og andet der ikke falder i smag hos sundhedstosserne)

Ergo - det er nok bedste at forbyde raketter frem for mænd, men næste miljø-nazi-indgreb bliver naturligvis forbud mod at være mand, mod at dyrke sport, mod tankevirksomhed (som jo kun skal være tilladt for eliten).

Det her rød-liberale tossesamfund ligner mere og mere noget man kun troede eksisterede i psykedeliske fremtidsfilm fra 60'erne.




/Tolder