søndag den 25. januar 2009

Så jamrer børnefamilerne sig igen !

Denne lille pige og mange andre børn kan se frem til dårlig og billig mad de næste år.Det udlægges i pressen som om at det er statens og kommunernes skyld.Det er det ikke. Det er deres forældres. (Foto : Politiken)
.
I dagens udgave af Politiken kan man læse :

"Regeringens nye madordning til alle børn i daginstitutioner under skolealderen er voldsomt underfinansieret. Der vil i gennemsnit være knap 15 kroner per barn til en sund frokost. Og det er inklusive lønnen til dem, der skal tilberede maden."

Ja, det er synd for børnene, hvis de skal spise discountmad.

Man det kan da aldrig være skatteydernes problem.

Hvorfor skal staten og kommunerne overhovedet bespise folks børn ?

Det kan da ikke være noget stort krav at forlange af forældre, at de laver en lille madpakke til deres børn, og at de selv betaler for den, fx. med deres børnechecks.

De mennesker, der ikke magter at give deres egne børn mad, og synes at regningen skal sendes videre til os andre, er DÅRLIGE forældre, der aldrig burde have sat børn i verden.

Jammerkomoder og nasserøve, der burde skamme sig ned under gulvbrædderne.

Udover børnecheck, får forældre et kæmpe tilskud til institutionspladser.
Og så vil de ovenikøbet have, at vi skal betale for deres børns mad.

Desuden har de fleste langt mere tid end for 20-30 år siden, så de 5 minutter det tager at lave en madpakke med en rugbrødsmad, en frugt og et lille stykke kage kan da umuligt være noget problem.

5 kommentarer:

Per sagde ...

Rend og hop!

Mit barn har madpakke med i børnehave hver dag, og vi har bedt om NUL kroner i tilskud.

Til gengæld får vi nu presset et 'tilbud' vi ikke kan afslå ned over hovedet. Det kommer til at koste os endnu flere penge om måneden!!!

I stedet for at skrige op om børnefamilier kunne du måske bede politikerne om at lade være med evig og altid at lege formyndere?

Per

Anonym sagde ...

Afskaf børnechecken imod gratis vuggestue og børnehave.
Man snakkede engang om at børnechecken kun skulle gælde til de første to børn? Så skulle den falde gevaldig eller glide helt væk. For at ramme indvandrer familierne med de 5-10 børn.
Jamen, hvad så med børnene fra 5-6 års alderen til de 18?
Her falder der også en børnecheck hver kvartal, dog mindre og mindre med alderen. Skal den også væk??
Kan man afskaffe den mod at slippe mindre i mindre skat?
Jamen, hvad så med forældre uden børn og enlige. Skal de lægge for så??

Desuden afskaf kørselsfradraget, imod mindre benzin udgifter og vejskat. Men det er en anden snak!

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Som far til tre småbørn på 1, 2 og 5 år, altså alle i institutionsalderen, giver jeg dig helt og aldeles ret. Det skal ikke være det offentliges opgave at bespise folks børn. Det må folk selv sørge for. At man så rundt omkring i de enkelte institutioner kan have en madpakkeordning, er for så vidt ok, men regningen skal forældrerne selv betale...

Anonym sagde ...

Vil sige, jeg ønsker heller ikke den nye madpakkeordning som Per skriver det er noget der bliver trukket ned over hoved på os, jeg vil gerne selv give mine børn mad, så jeg også har en ide om hvad de spiser i løbet af dagen!!
Kein