søndag den 25. januar 2009

Perker eller Perle ? Who Cares ?

Perker eller Perle ?


Hele den samlede venstrefløj er ved at gå til i forargelse over, at en politimand har brugt et nedladende ord om en palæstinensisk "demonstrant".

Istedet for at fokusere på "demonstranten" og hans venners voldelige fremfærd, så bliver et ord, brugt af en politimand i en presset situation, til forsidestof.

Sagde han perker eller perle ?
Kan det ikke være ligemeget ?
Politimanden stod i en kampsituation overfor en idiot.

Den danske venstrefløj forstår altid at spille bolden over i modstanderens lejr, og slå på en masse ligegyldie petitesser, der fjerner blikket fra det som sagen drejer sig om.

Voldelige og udemokratiske psykopater hærger, men det er meget vigtigere for de politisk korrekte at angribe politiet.

"Tonen" er forkert, og så har man et figenblad, så man kan fjerne fokus fra sagens kerne.

F.eks. ved den fredelige demonstration til støtte for Israel for 2 uger siden, kom en bande bøller og optrådte skrigende og voldeligt.

Tænk, om det modsatte havde været tilfældet.

At højrefløjen havde mødt op med jernstænger og råberi til en venstrefløjs-demonstration.
Så var Politiken og DanMarx Radio gået i harnisk.

Den danske venstrefløj er komplet ulækker og unfair.

Og en del palæstinensere udviser en udemokratisk adfærd, der viser, at de ikke hører hjemme i et vestligt demokrati.

Måske har Mogens Glistrups genfærd en god ide :

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der findes også sorte perler.
Hvorfor viser Ddr ikke de heilende palistinensere frå rådhustorvet???
Man kan kalde en fugl for perle, måske en kat eller en hund. Men en perker, er og bliver en perker!!!

Anonym sagde ...

Jeg vil give dig ret i at den adfærd som de voldelige demonstranter ikke er ok. Men en betjent i tjeneste, altså tjenestefolk som er ansat af danmark, skal være i besidelse af en sinds kontrol og et overblik, sådan at de kan bevare roen, og overblikket i pressede situationer. Dette burde være en meget høj prioteret del af deres uddannelse hvilket jeg ikke tror det er...Så ingen af delene er acceptable, men betjenten får sin løn og han får udvist tillid til at han kan være en betjent der kan lade sine egne holdninger og dagsorden ligge hjemme når han går på arbejde, og det burde han leve op til, ellers syntes jeg at han skal sætte sig ind bag skrivebordet, hvor han kan medtage hans egne holdninger. Ha en fortsat god dag, og det er rart at der er nogen som osse ser fra andre synsvinkler, tak for det.

Anonym sagde ...

"Den danske venstrefløj er komplet ulækker og unfair."

Fuldstændig og aldeles enig, men ikke at forglemme de radicoole café-latté galninge, som er skyld i at vi har sammenrendet af utilpassede ørkenbønder overhovedet !

Islamister og gadeterroister af enhver art er venstrefløjens nye kammerater, efter østblokkens fald og hvad kan vi lære af det ?

Vi kan lære, at socialister endnu engang har giftet sig med totalitære ideologier (det må være noget med deres gener) og at de igen skal på listen over samfundets fjender.

Desværre er den store forskel fra den kolde krigs tid, at fjenderne allerede er indenfor landets grænser (de grænser som Eujetunionen tillader os at opretholde på papiret, men ikke at bevogte i praksis).

Socialisme er som ugræs (man må jo ikke sammelige folks idelogoer og religioner med sygdomme) der spreder sig og kvæler alle andre afgrøder- med mindre disse afgrøder er stærke nok til at kvæle ugræsset.......

Anstændige muslimer må i den grad lide i dette samfund. Er det nationalsocialdemokraterne i Dansk Folkeparti der er skyld i dette ?
Naturligvis ikke. Skylden ligger primært hos radicoole galninge og venstrefløjen som fuldt bevidst (eller ualmindeligt dummenaivt) har importeret alverdens afskum og udskud under dække af humanitær hjælp, tålt ophold og andre latterlige undskyldninger, godt støttet af en venstresnoet presse, Amnesty Criminal, samt diverse hykleriske (selv)godhedsinstitutioner.

Føj for helvede :-(


/T

Letsindig sagde ...

Det vigtigste for en politmand i kampuniform er naturligvis ikke, om han kan tale pænt til dem han slås med, men om han kanm vinde slåskampen.

Dette være sagt til ærede forrige kommentator, der virker noget naiv.

Anonym sagde ...

Det kunne egentlig også være spændende at udstyre en betjent m/k med mikrofon/kamera og se/høre hvad disse er ude for.
Man ser ikke klip fra demonstrationer i udlandet. Tag England, hvor politiet må trække sig og overlade gaderne til disse gæster. Hvilket igen betyder brændte biler, smadrede ruder osv. Fyrværkeri/kanonslag i chrysantenum bombe klassen mod det ridende politi!?!
Nu her i Sverige, hvor anti Israel demoer bliver stoppet.
Ja og her hjemme. Hvem får lov til hvergang at demonstrere mod anmeldte demonstrationer (siad), så disse må opløses?? Altså ulovlige moddemonstrationer!!!
Venstrefløjen og deres kampsoldater i de autonome og disses medsammensvorne muslimerne.
Molotov coktails mod betjente er egentlig drabsforsøg.
Kanonslag er for legems beskadigelse, hvis disse da ikke er tillavet og omviklet med diverse metal dele. (søm, spåner)

Så kan sgu godt forstå at en betjent pisser af engang imellem.
Der er kun een kommentar: Næste gang er det ikke skyd efter benene, men hovederne!!!

Anonym sagde ...

Hvis du ser de er ikke demorkatisk so fortæl mig hvem er i den her verden Krig I palistina ,Afghan, Africa, Er Det demokrati Israel tage andres ting, er det demokrati Rusland tage andres ting. Så lad være med sigehvem er Demokratisk og hveme er ikke.

Anonym sagde ...

FUCK DANSKERE!