lørdag den 10. januar 2009

Når satire bliver til ond propaganda

Sådan fremstilles en politiker i et af de åhh så anstændige medier.


Det radibøssekale hoforgan, Politiken, har en nytårskavalkade over bladets svinestreger mod Pia Kjærsgaard.


Her i partiet har vi intet imod satire, men satire skal ramme bredt, OG, den må ikke udvikle sig til den rene ondskab, der kan få selv nazi-svinet Julius Streichers, Der Stürmer, til at ligne et menighedsblad.


Man må gerne gøre grin med alle, men når den såkaldte "frisindede" satire er så ensidig, minder det mere om propaganda, end om at lave lidt sjovt med folk på tinge.


Pia Kjærsgaard er et at Politikens hovedofre i en ren kulturradikal personhetz.


Man må selvfølgelig gerne gøre grin, også med Pia Kjærsgaard.

Men hvorfor er det så sjældent at man ser Politiken gøre grin med andre ?


Hvorfor skal Pia Kjærsgaad tegnes på en så lidet tiltrækkende måde, stående i en mudderpøl, og iklædes et dannebrog som ligner en våd slatten klud ?

Det er ikke blot en fornærmelse mod Pia Kjærsgaad, men også imod Danmark.


Hvis det var et enkeltstående tilfælde kunne vi da godt se igennem fingrene med det, og sige - nå ja, det var da meget sjovt.

Men det er det jo netop IKKE, når det gentages til bevidstløshed.


Hvorfor ser man aldrig vittighedstegninger af Politikens Darlings, som fx. en aldrende Magrethe Vestager med et EU-flag i mullah-mudder, en Helle Thorning iført FN-tangatrusser, en Lene Espersen med lommeknive og Karnovs lovsamling, eller en Villy Søvndal med velfærdssprøjte i armen og turban på hovedet ?


Svaret er enkelt.

Satiren har forandret sig fra at være satire, til at blive et propagandabrækmiddel, for de der vil forandre VKO til kaos.

Hele denne hjernevask af befolkningen, hvor de "onde" afbilledes som sataner, og dermed kan snige sig ind som ondskabens ikoner i folks bevidsthed, lader ikke Dr. Goebbels noget tilbage at ønske.
Men vi tror ikke, at det danske folk er så dumme, at de hopper på den radicoole limpind.

Vi ønsker hermed Politiken er dårligt nytår.

Ingen kommentarer: