fredag den 4. juli 2008

Retssystemet favoriserer kvinderne !

Det er skandaløst, at en myndig kvinde kan slippe for at komme i fængsel, efter at have været med til at mishandle en stakkels 16-årig pige i timevis !
Retssystemet stinker af blødsødenhed og kvindefavorisering !


Der er ikke noget at sige til, at stort set alle landets indsatte i de danske fængsler er mænd, for når kvinder kan slippe for at komme bag tremmer efter nedenstående svineri, hører alting simpelthen op.

BT skriver i dag :

"Fredag formiddag faldt der dom i en uhyggelig sag om pigevold i Herning. Her blev en 15-årig og 19-årig pige idømt 40 dages betinget fængsel for grov vold.Volden fandt sted i februar i år.

Her blev en 16-årig pige udsat for grov mishandling af en gruppe jævnaldrende piger.De seks piger tog tøjet fra hende, brændte hende med cigaretter og tissede på hende. En af pigerne provokerede endda sig selv til at kaste op i håret på den 16-årige. De skar også en del af pigens hår af, mens de filmede det hele med mobiltelefon.Kun to af de seks piger var fyldt 15 år, og det er altså de to, der er blevet idømt 40 dages betinget fængsel."


Betinget fængsel !!
For så modbydelig en forbrydelse.

Den stakkels 16 årige pige må jo være mærket for resten af livet efter denne forfærdelige oplevelse.

Lad gå med at nogle af forbryderne var mindreårige. De må placeres på en eller anden opdragelsesanstalt.
Men at en kvinde på 19 år, der jo er gammel nok til at have stemmeret, og dermed stemme sig til vores andres penge, kan slippe med en latterlig betinget dom for en så afstumpet forbrydelse, det er ganske enkelt skandaløst.

Stod det til os skulle hun have pisk i fuld offentlighed, og derefter tilbringe mindst 5 år på vand og brød.

En ting er at retssystemet i forvejen er blødsødent. Men endnu værre bliver det, når blødsødenheden vokser, når man blot har det rigtige køn.

Vi siger føj for satan for det danske retssystem.

Ingen kommentarer: