søndag den 6. juli 2008

Farvel til Tove Videbæk = Kristendemokraterne er færdige !

Nu håber vi at Videbæk står fast på idealerne omkring fosterfordrivelse, og ikke lader sig lokke ind i et abort-tilhængerparti !


Så må det vel være en kendsgerning, at Kristendemokraterne aldrig mere har en jordisk chance for at komme i Folketinget, efter at den konservative og konsekvente Tove Videbæk er blevet gået.

Partiet vil lide samme skæbne som fx. CD, Fremskridtspartiet og Retsforbundet, der jo de facto er udslettet af det politiske landkort.

Politiken skriver idag :

"Tove Videbæk er ikke mere medlem af Kristendemokraterne. Hun har endnu ikke afgjort, hvilket parti hun nu vil søge ind i."

At hun overhovedet overvejer andre partier i folketinget overrasker og skuffer os. Det helt store og afgørende punkt for Tove Videbæk har været, at partiet ikke skulle give køb på modstanden mod abort.

Da samtlige partier på tinge er tilhængere af fosterfordrivelse, vil det være direkte latterligt, hvis Tove Videbæk går over i andre partier, som fx. konservative eller DF.

Hvis Tove Videbæk kunne fralægge sig sin tåbelige børnefamilie- og skatteplyndringspolitik, og lade folk leve som de ville, (og var en mand), så ville hun være velkommen hos De Højreorienterede Svin, da vi som bekendt er 100 % imod den fri abort.

En anden mulighed kunne jo være, at hun gjorde front med Ungdomshusets fjende nr. 1, Ruth Evensen, der er ved at starte et parti op under navnet "Frihedspartiet", netop i protest mod Kristendemokraterne kovending i abortspørgsmålet.

Går Videbæk derimod ind i et af de andre folketingspartier, har hun mistet enhver troværdighed.

Lad os håbe at hun står fast på abortspørgsmålet.
Først gik den kompetente Jan Sjursen. Nu får stemmeslugeren Videbæk silkesnoren.
Et sørgeligt partipolitisk selvmord er en realitet.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg bor herude i det forblæste amt, hvortil Kaj Munk flyttede for godt 70 år siden.

Herude har livet aldrig været let. For godt 100 år siden boede folk i jordhuler her på egnen, og Jeppe Åkjær skrev om det umenneskelige pres Danmarks rygrad måtte tåle. Jeg behøver blot at gå ud i min stald, der blev bygget for ca. 100 år siden, for at mindes nøden og elendigheden. Jeg må med mine 183 cm bukke mig dybt, for at komme gennem døren.

Men den stride blæst og den fattige jord har skabt hårdføre typer. De - der har båret og bærer velfærdssamfundet på deres skuldre. Der er ikke langt til Videbæk herfra - 20 minutters kørsel.

Herude kan vi ikke lide prævention i form af drab på fostre. Vi synes, at bunkepuleriet i kloakken ved Roskilde er deltagernes egen sag, indtil de myrder løs på afkommet af puleriet.

Jeg er imod tyveri, undertrykkelse og drab, men jeg har alligevel aldrig været vild med de kristelige, der af fuld kraft har hetzet mod store kristne stridsmænd som fx Arne Munk.

Lad de ukristeligt kristelige drukne i Kornbækken. Der skal nok komme rigtige kristne stridsmænd i stedet.

Mvh. Børge.

Patrioten sagde ...

Tak for et godt og sagligt indlæg.

Det er indlæg som dette, der gør denne blog værd at læse. Til gengæld er jeg ikke så begejstret for de indlæg, som blot udtrykker ophavsmandens personlige frustrationer ang. Kongens Have, det danske aktiemarked eller Roskildefestivalen.

Når jeg læser bloggens indlæg samlet, har jeg svært ved at danne mig et overblik over webmasters intentioner.

Er der tale om en alvorlig følt indigation og vilje til reform, eller handler det bare om en voksen mand, der sidder og leget med sproget, men i virkeligheden ikke har noget at byde på.

Indtil dette er blevet afklaret, er bloggens webmaster i hverty fald ikke en mand, som nogen chance har for at blive valgt til et offentligt embede.

Jeg håber på en afklaring snarest. Nægter webmaster og foretrækker blot stadig at føre sig frem som sjov, er det også i orden. Men så har han afsløret sig selv som en mand, der ikke tager sig selv seriøst.

Hvem er du, webmaster, når Kierkegaards øjeblik tvinger dig til at vælge? En dansk stridsmand eller en forkølet anonym kommentator?

Mvh.
Patrioten

Anonym sagde ...

Tak til Børge og Patrioten for to gode indspark !

Børge :
Jeg er ganske enig i dit indlæg.
Arne Munk har forøvrigt fået en skandaløs og beskidt behandling af myndighederne og retssystemet, og hans private ejendomsret respekteres ikke.

Patrioten :
Din forvirring om intentionerne med bloggen er måske forståelig.
Du skal betragte den indlæg som en række indspark til især politiske emner, der er oppe i tiden.
Emner, der trænger til en tur gennem den vridemaskine, som kritiske journalister burde foretage, men ofte viger udenom.

Dansk stridsmand eller forkølet anonym kommentator ?
Vel egentlig begge dele.
(P.t. ER jeg faktisk forkølet).
Det er klart at bloggen starter som en blog med kommentarer, men meningen er på længere sigt at stille op til valgene, i første omgang kommunalvalget i København næste år (isåfald ryger anonymiteten, hvilket vi- og jeg mener VI - principielt ikke har noget imod).

Et partiprogram (og principprogram) vil senere komme her på siden.
Men det er klart, at et kommunalvalg vil komme til at handle om nogle konkrete kommunale emner, og mærkesagerne afhænger jo en del af, hvad der skal ske og sker i København det næste års tid.

Var der kommunalvalg i morgen ville nogle af emnerne være :

Lavere skat i kommunen, fuld egenbetaling for børnehaver og vuggesture, bevarelse af de lukningstruede kirker, nedlæggelse af de grimmeste bygninger, som fx. industriens hus og udenrigs ministeriets bygning. Derímod vil vi kræve fredning af smukke bygninger som fx. H.C. Andersenslottet, og vi vil ikke acceptere højhuse inden for voldene.

Du henviser til Søren Kierkegaard.
For ham var såvet VALGET som SPRINGET afgørende.
Springet ud på de 70 000 favne vand.

Selvom det var ment i religøs forstand, gælder det selvfølgelig også ud i livet.

"At vove er at miste fodfæstet for en tid, ikke at vove er at miste sig selv."

Mvh.
Webmasteren