søndag den 6. juli 2008

Hvad vil De Højreorienterede Svin !

Forkets røst er (endnu) velkommen på debatten !
Men de gode debattører bedes holde sig til emnerne !


Der har på den seneste tid været en række debatindlæg på vores blog, og dem vil vi gerne under en samlet hat give et par ord med på vejen.

Mange indlæg bærer nemlig præg af, at bidragyderne tilsyneladende ikke har forstået vores egentlige budskab.

Andre indlæg er direkte spam, og har intet med emnerne at gøre.

Oprindelig lavede vi denne blog som en slags "Speakers Corner" for os selv, og besvarede derfor ikke kommentarer, da det ikke var tiltænkt som en debatblog. Men nu har vi så taget handsken op, og besvarer i ny og næ et indlæg.

Spam findes jo alle steder, så det er ikke det der bekymrer os mest. Det er mere bekymrende, hvis nogle debattører tror, at vi faktisk er et intolerant forbudsagtigt parti. For intet kunne være mere forkert.

Vi går ind for personlig frihed, så længe friheden ikke går ud over andre, og man ikke kræver ind på andres regning. Vi vil, som salig Glistrup, fjerne indkomstskatten, give folk større personlig frihed og mere ansvar, stække den offentlige sektor, bekæmpe paprinusseriet, og gøre uddannelsessystemet bedre, bla. ved at gå væk fra den flippede 70er pædagogik.

Derudover ser vi den stigende feminisering og forbudsliderlighed som en trussel, og eftergivenheden overfor religiøse fundamentalister som værende fatal. Desuden finder vi, at unge idag er særdeles dårligt opdraget, hvilket skyldes at man fjerner ansvaret fra forælderne, og lægger det over på staten.

Et oplagt eksempel på en mistolkning af vores holdninger finder man hos en debattøren Laurent Rascal, der skriver følgende :


"Den tone af hån og spot du lægger for dagen i dine indlæg blotlægger på smukkeste vis din manglende evne til at forstå, at din egen idé om verden ikke skal presses ned over hovedet på folk, så snart du møder 'modstand' i form af andres idéer og udfoldelser.At du bruger banale og ubehagelige udtryk som "DDR", "licens-gestapo" og "musser-show" gør ikke dit forsøg på argumentation stærkere, det understreger bare, at du er en indigneret stakkel, der ikke er lige så god til at vride noget ud af ingenting, som de rigtigt farlige fascister.Det er vist samme princip her som gjorde sig gældende i dit forstyrrede indlæg om Roskilde Festival: lad nu være med at føle dig provokeret af andre menneskers anderledeshed - sæt dig ned og slap lidt af, og forsøg at se verden med mere end et halvt øje. Det ville være dejligt."Jamen, vi ser skam verden med mange øjne. Vi har ingen som helst planer om at trække nogen som helst ideer ned overhovedet på nogen. Folk må leve som de vil. Dvs. gå til alle de Roskilde Festivaler de har lyst til, ryge alt det hash de magter, hører så meget rap de vil, bede til Allah eller være medlemmer af Det radikale Venstre.

Det vi opponerer imod er, at særinteressegrupper favoriseres, dels ved at få lov til at tyranisere deres omgivelser, dels ved at kræve ind på skatteborgernes regning. Så længe folk betaler for deres egne udskejelser, og ikke generer andre, må de gøre som de lyster.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at skrivende webmaster ikke af den grund kan mene, at Roskilde Festivalen har overlevet sig selv, at hash er usundt, at rap-musik er noget bras, at de radikale er nogle idioter, eller at islam er en farlig og skadelig religion.

Mht. ord som "DDR" og "Licensgestapo", så er det almindeligt brugte ord i den danske blogverden. DDR er opfundet af DR selv i en DR2 udsendelse med Torben Steno, der handlede om DDR, og Licensgestapo er vel ikke noget helt forkert udtryk, når DR forsøger at tiltvinge sig adgang til folks bopæl for at konstatere om de har TV, eller bare en computer.

En lignende mistolkning ses hos en anden debattør der skriver :

"Der er ingen tvivl om, at webmaster er en kvinde, der på typisk feministisk maner vil forbyde det, hun ikke bryder sig om."


Hvilket viser samme misforståelse. Vi vil ikke forbyde noget, der ikke skader andre, men vi kan selvfølgelig godt have en mening om de enkelte ting i almindelighed, og den kedelige samfundsudvikling i særdeleshed.
Så længe folk betaler for deres egne udskejelser, og ikke terroriserer deres omgivelser, må de gøre hvad de vil. Men vi kan selvfølgelig godt have en personlig mening om det de foretager sig.


Ovennævnte 2 debattører har altså tilsyneladende ikke forstået hvad det er vi vil. Men de forsøger sig dog at holde sig til emnerne. Det er der andre der ikke gør, men som derimod laver direkte spam.

En af dem kalder sig "Den feministiske psykolog", og har stort set ikke i nogen kommetarer undladt at bruge ordet "fisse".

Fx:

"Hvad er egentlig emnet, webmaster, andet end frustration over aldrig at have fået fisse?"

Altså en spamer (elller skal man sige spermer), der slet ikke forholder sig til emnerne, men går efter manden fremfor bolden. Et enkelt af den slags indlæg kan man se igennem fingrene med, men bliver det den slags indspark der bliver dominerende, bliver vi nødt til enten at lukke af for kommentarer i det hele taget, eller kræve, at den der skriver en kommentar underskriver sig med navn og e-mail.

Det sidste er vi kede af at skulle gøre, da vi principielt er tilhængere af anonyme debatter, da det tillader folk at skrive mere bramfrit, uden at skulle lægge for mange bånd på sig selv.

Helt at lukke for debatten har vi dog ikke noget imod, eftersom dette ikke er tænkt som en dialog-blog, men som en monolog-blog, hvor vi brokker os over det der er at brokke sig over.
Men det vil være lidt synd for de debattører som fx. Børge, Falkeøje og Holme, der altid holder sig til emnerne.

Men selvfølgelig må der gerne jokes i en debat. En borderliner er fx. nedenstående, skrevet af Gækkeren, efter at Webmasteren skrev at han var blevet slået under bæltestedet af en debattør:

"På den anden side, webmaster, så får dette underlødige angreb da den effekt, at der sker lidt under dit bæltested. Hi hi hi!"


Den var da meget sjov. Den slags har vi ikke så meget imod.

Helt galt har det dog været, at en person har skrevet debatindlæg, og underskrevet sig "Webmasteren". Det er selvfølgelig ren terror, der seriøst får os til at overveje at lukke af for kommetarer.

Fortsat kan der skrives som hidtil. Men hold jer til emnerne, kære læsere.

Men debat-kommentarer eller ej, så skal VI nok fortsætte med at skrive.

Da vi ikke længere har politikere som Erhard Jacobsen, Mogens Glistrup og Preben Møller Hansen, der kunne slå i bordet, og kalde en spade for en spade, så forsøger vi at vi udfylde det tomrum, som de nuværende kedelige politikere har skabt.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg håber selvfølgelig, at I bliver ved. Vi nationalkonservative har et stort behov for, i en pause i dagens arbejde, at kunne lette på damptrykket, og vi er meget taknemmelige for, at der er fornuftige mennesker, der tager sig tid til at lade os.

Mit råd er: Overhør fjolserne.

Mvh. Børge.

Anonym sagde ...

Mange tak, Børge !

Du er en af dem der gør, at vi stadig lader bloggen være åben for kommentarer.

Mvh.

Webmasteren

gækkeren der har indset at De Højreorienterede Svin er et fupforetagende sagde ...

Nu forstår jeg ingenting længere. Betyder det, at det kun har været pjat, når du skriver, at I vil stille op til kommunalvalget? Er bloggen bare en ventil for en mand, der tydeligvis ikke er i beskæftigelse og sikkert heller aldrig kommer det - mao. en indigneret stakkel? Og hvor mange er "vi", når det kommer til stykket? Alene titlen viser jo, at du ikke engang tager dig selv alvorligt (sikkert på grund af manglende selvtillid), og nok aldrig har oplevet andet end nederlag i arbejds- og kærlighedslivet. Hvem har i virkeligheden nogensinde gidet regne med dig?

Anonym sagde ...

Hej Gækker !

Dit indlæg er lige netop et godt eksempel på, hvorfor vi overvejer at stoppe for kommentarer på bloggen.

Men da første halvdel af dit indlæg faktisk forholder sig til emnet, vil jeg svare dig :

Jo, vi agter skam at stille op til kommunalvalget.
Der vil også på et senere tidspunkt blive udformet et koncist partiprogram, der vil blive offentliggjort her på siden.

Hvilke indlæg der er skrevet lidt i spøg, må den begavede læser selv "gække" sig til.

"Vi" ! Jo, vi er skam flere, men indrømmet - ikke ret mange.
Hvor manger medlemmer/sympatisører partiet har vil jeg ikke oplyse, men mht. valget er vi foreløbig 3-4der stiller op (flere sæder i BR skal vi jo nok ikke regne med i første omgang).

Din psykologiske profiltegning af undertegnede er både underlødig og forkert.

Undertegnede erhverver sig som investor, og jeg er med 99% sikkerhed god for 20-50 gange så mange gysser som dig.

Mit kærlighedsliv rager ingen af læserne.

Mvh.

Webmasteren

gækkeren sagde ...

Under hvilket navn stiller I op? Jeg er ikke sikker på, at De Højreoreinterede Svin vil få ret mange stemmer, men måske I kan markedsføre jer lidt a la Jacob Haugaard? Sådan halvvejs som flæbende ofre og halvvejs til grin. I kunne kalde jer selv: Os det er så synd for, fordi vi har det så hårdt?

Anonym sagde ...

Det er ikke specielt OS det er synd for, men for alle danskere.

Især for de danskere der trækker læsset, og må aflevere halvdelen af deres indtægtrt, og tillige leve med en masse restriktioner og forbud.

Mht. at være til grin, så har alle store reformatorer været grinet af.

Folk må grine det de vil. Det vigtigste er at kæmpe for det man tror på.

Vores officielle navn er :

De Højreorienterede Svin / Danmarks Reaktionære Parti

Men klap nu lige hesten. Der er næsten halvandet år til valget, og meget kan nå at ske.

Mvh.

Webmasteren

gækkeren sagde ...

Jeg skal nok stoppe, webmaster.

den feministiske psykolog sagde ...

Jeg skal nok stoppe, webmaster.

Holger Den Danske sagde ...

Jeg skal nok stoppe, webmaster.

Den Røde Satan sagde ...

Jeg skal nok stoppe, webmaster.

Anonym sagde ...

Jeg skal nok stoppe, webmaster.

poeten sagde ...

Jeg skal nok stoppe, webmaster.

Anonym sagde ...

Mange tak, du spaltede personage.

Det vil så give lidt mere luft til en mere lødig debat blandt de øvrige debattører.

Mvh.

Webmasteren