tirsdag den 1. juli 2008

Roskildefestival : Lort på musikscenerne og lort i vandhanerne !

Lad os så få stoppet den svinesti, og
lad de unge mennesker foretage sig noget fornuftigt !


Sommeferien er ved at sætte ind, hvilket ses ved, at dumme unger fylder op overalt.

Det ses også ved den kollektive nedsmeltning af folks hjerneaktivitet, og ikke mindst agurketiden, så vi ikke har meget at brokke os over for tiden.

Men man kan da altid more sig lidt. I sorgen over at Tyskland ikke blev europamestre, kan vi da grine lidt af den efterhånden afdankede roskildefestival, der bliver dyrere og dyrere, i takt med, at de optrædende bands bliver ringere og ringere.

Idag kan man så læse i aviserne, at de sanitære forhold om muligt er endnu dårligere end sædvanligt:

"Lorte-vandhaner på Roskilde
En del håndvaske på Roskilde Festival er konstrueret så uheldigt, at du afleverer dine bakterier til den næste bruger"

Ja, renlighed har aldrig præget Roskildefestivalen. Men det er da helt naturligt, at når der er er lorte-bands på scenerne, og lort på Dyrskuepladsen, så er der selvfølgelig også lort i hanerne.

Mon ikke at det er på tide, at man ikke blot lukker de bakteriefyldte vandhaner, men i det hele taget lukker Roskildefestivalen ?

4 kommentarer:

gækkeren får altid det sidste ord sagde ...

Der er ingen tvivl om, at webmaster er en kvinde, der på typisk feministisk maner vil forbyde det, hun ikke bryder sig om.

Anonym sagde ...

Sludder !

Jeg vil ikke forbyde ret meget, heller ikke Roskilde Festivalen, men jeg henstiller høfligt til, at den nu drejer nøglen om, hvor den så tydeligt har overlevet sig selv.

Svinerierne kan da godt fortsætte, barere svinene selv rydder op efter sig, og ikke sender regningen til skatteborgerne.

Det at man ikke bryder sig om noget, er ikke ensbetydende med at man vi forbyde det.
Jeg vil heller ikke forbyde Femina eller BT, selvom det er noget bras.

Men jeg vil anbefale dem at lukke biksene hurtigst muligt.

P.S. Webmaster er ikke en kvinde, for kvinder er uvelkomne i partiet.

Mvh.

Webmasteren

den feministiske psykolog sagde ...

Til gengæld er webmaster sikker også uvelkommen hos kvinderne.

Laurent Rascal sagde ...

Den ærværdige partileder har vist overset, at det såmænd stadig er et spørgsmål om smag og behag hvorvidt Roskilde festival har overlevet sig selv. Jeg kommenterede på en af partiformandens tidligere indlæg om Roskilde festival, som gik ud på, at festivalgængerne er nogle idioter, der skulle have nogle tæsk - bogstaveligt talt. Det gider jeg ikke bruge mere tid på, for det taler vist for sig selv. Til gengæld er det interessant, når Hr. Partiformanden ligefrem skilter med sin manglende lyst til at researche det, han inderligt hader, og hans manglende evne til at inkorporere fakta, der ikke passer ind i Hans verdensbillede.

Svinene rydder op efter sig selv, min ven. Og det koster til tider en god del af overskuddet. Skatteborgerne har ikke meget med den festival at gøre. Og bare lige for at du er sikker: 68'erne har heller ikke meget med Roskilde at gøre længere, og får lige så lidt økonomisk gevinst ud af festivalen som alle mulige andre almindelige mennesker.

Men jeg er sikker på din anbefaling vil blive taget op til efterretning! Har du overvejet at skrive til Brian Mikkelsen? Jeg tror i ville falde fint i hinandens smag.