fredag den 4. april 2008

Pas på nattelivets smilende og indladende kvinder !

Flere natklubber ansætter kønne piger til at spille op til gæsterne.
Modsat de japanske geishaer spiller de ikke med åbne kort, men lader naive mænd tro, at de faktisk interesserer sig for dem.
Det får mændene til at lægge nogle flere penge i baren.
.
.
Der er snart ingen grænser for hvor meget mænd bliver udnyttet i dagens samfund.
De skal være skaffedyr og varte kvinderne op.

Nu har nogle smarte forretningsfolk fundet ud af, hvordan man kan vriste flere penge ud af mændene, endda på et falsk grundlag ved at stille dem noget i udsigt, der er en ren narresut.

De smukke, unge piger, der weekend efter weekend trækker håbefulde mænd til landets barer og diskoteker, er stadig oftere ansat af natklubberne selv.
En markedsføringsfidus fra udlandet, hvor klubberne betaler unge modeller for at danse og feste som gæster, har fundet vej til Danmark og bliver stadig mere udbredt i det konkurrenceprægede natteliv, skriver Metroxpress.

Meningen er selvfølgelig at lokke mændene til at købe den ene drink efter den anden, både til sig selv og de smilende pigebørn.

Vi finder at det er en særdeles usmagelig måde at hive penge ud af folk på.

»Det handler 100 procent om at holde festen i gang og please fyrene. Et eller andet sted er det jo dem, der lægger pengene i baren, og de kan selvfølgelig godt lide, at der er nogle kønne piger,« siger Stephan Høj, der er bestyrer af diskoteket One i Fredericia.
Ja, ja. Sådan kan man jo vende tingene 180 grader, og få det til at se ud som om at diskoteket giver mændene en slags belønning fordi de lægger mange penge i baren.

Men det forholder sig jo modsat : Meningen er netop at få dem til at lægge nogle flere penge.

Der er ikke noget galt i at have piger ansat, der kan skabe fest og stemning. Men der er noget galt i, at man ikke gør gæstene opmærksomme på, at der altså er tale om ansat personale, og ikke oplagte scoremuligheder.

Mænd, der udsættes for disse semi-prostituerede, kommer altså ikke blot til at spilde deres penge, men også en dyrebar lørdag aften på en af disse formummede geishaer.

Modsat med de japanske geishaer, der også var ansat til at hygge om folk, så ved gæsterne ikke at der er tale om kvinder der kun udviser interesse, fordi de får 200 kr. i timen for ulejligheden.
.
Det bliver forøvrigt spændende at se, om de røde psykopater snart vil fremlægge et lovforslag i folketinget, der skal krimanalisere de svinske mænd der køber en drink til en af de ansatte fotomodeller.

Vores råd til danske mænd der tager på en bytur : Hold godt fast på pengene hvis I ser en smuk kvinde smile til jer, eller tiltaler jer venligt.
Hun er sandsynligvis betalt for det.

Drej om på hælen, og find et mere hæderligt sted at tilbringe jeres aften.

2 kommentarer:

Kimpo sagde ...

Yo brother, også længe siden jeg har taget et smil fra en køn pige for gode varer!

Anonym sagde ...

Latterlig postering! Da jeg var FN-soldat på Cypern for snart en menneskelader siden, var systemet nøjagtigt det samme. En øl på en natklub til mig kostede en 20-30 kroner, en øl til den smilende pige kostede 200.

Og så kunne man håbe på, at pigen ville tage med én hjem på hotellet efter seks-syv drinks til den pris, men der var absolut ingen garanti for det.

Det var billigere, men heller nær så sjovt at tage på et regulært bordel i stedet.

At kvinder udnytter mænd er vel næppe nogen nyhed.Det gør en hvilken som helst luder.