tirsdag den 15. april 2008

Autonome psykopater koster skatteborgerne 110 millioner kroner !

Ballade og trusler !
Det belønnes i dagens Danmark !
.
.
At give en gave væk kan være en meget smuk tanke.
Men når en gave gives væk på andres regning, så er det ikke smukt, men gement tyveri.
Dette er tilfældet med Københavns "gave" til de autonome bøller.
Et nyt ungdomshus, hvor der p.t. er kulturhus.
.
Hverken skatteborgerne, eller de mennesker der bor i området hvor det kommende ungdomshus ligger, er blevet hørt.
.
Politikerne, med overborgmester Ritt Bjerregaard i spidsen, har valgt at give efter for bøllerne, og belønne deres skandaløse adfærd med et nyt ungdomshus, betalt af skatteyderne.
.
Sagen er ganske enkelt grotesk på flere punkter.
For det første sender den et ubehageligt signal om, at man kan få sin vilje, hvis man laver vold og ballade.
Derfor vil vi sikkert se en masse voldelige aktioner i fremtiden fra utilfredse fjolser der mener, at de har ret til noget på andres regning.
.
For det andet er den endnu et eksempel på, at det offentlige skal være gavebod for alverden.
Der er i forvejen rigeligt med tilbud i København i form af foreninger, væresteder, sportshaller, spillesteder m.m.
.
Det er ganske urimeligt, at en lille gruppe forkælede børn kan få et hus kvit og frit.
Dermed lærer man den opvoksende ungdom, at et hus ikke er noget man behøver at arbejde for. Man har KRAV på at få det foræret, og hvis man ikke får det, skal man blot sætte en hel bydel i brand.
.
Det ville være langt mere konstruktivt, om kommunen fx. havde ansat de unge til gadefejning og andet forefaldende arbejde, og så sat lønnen en på en konto der var øremærket et ungdomshus.
Det ville være opbyggende, om de unge således selv tjente til deres hus, og dermed lærte at ingenting bare dumper ned fra himlen.
Det ville måske ovenikøbet lære dem respekt for ejendomsretten. Også andres.
.
Aller værst er dog visse politikeres og meningsdanneres reaktion på, at hele forløbet har kostet kommunen 110 millioner kr.
Fremfor at rette skytset det rette sted hen, taler man gudhjælpeos om, at de mange penge kunne have været sparet, hvis man fra starten havde givet efter for bøllerne, eller hvis Faderhuset havde solgt deres grund.
.
Ja, man kunne også spare en masse penge til politi, domstole og fængsler, hvis man blot udleverede alt hvad de kriminelle bad om.
Det ville jo være billigere for samfundet at give 50 bankrøvere 1 million kr. hver, end at opretholde en kæmpe politistyrke og et dyrt fængselsvæsen.
Denne kassetænkning, som i sagen om ungdomshuset repræsenteres af folk som SF-politikeren Frank Hedegaard, og advokaten Knut Foldschack, er ganske enkelt hovedrystende, og vil i sin yderste konsekvens føre til retssamfundets endeligt.
.
Faderhuset der har holdt på deres soleklare ejendomsret, og de der har hjulpet dem med at forsvare den, skal pludselig gøres til skurkene i denne sag.
Alting er ganske enkelt vendt på hovedet.
De skyldige er naturligvis hverken Faderhuset eller politiet. Det er derimod de autonome psykopater, samt de idioter der taler deres sag.
.
Og så selvfølgelig ikke mindst de politikere, der nu har givet efter for presset, og smider skatteborgernes penge i grams til nogle snothvalpe, der ikke har fortjent noget som helst andet end en gang klø og et ophold på vand og brød.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

"...og vil i sin yderste konsekvens føre til retssamfundets endeligt."


Retssamfundet faldt sammen med pladderhumanismens indtog og har været død i mange år.
Jeg ved ikke hvornår denne snigende pest fik overtaget, men mon ikke den er tæt forbundet med socialismens og kulturradikalimens sejrsgang fra engang i 60'erne ?


/ Tolder