søndag den 20. april 2008

Endnu en historie fra det feminiserede og socialistiske Norge !

Ja, vi elsker feminismen
Som den stiger frem
Furet, værbitt over vannet
Med de tusind hjem

.
Norge har i sandhed overhalet både Danmark og Sverige indenom, og erobret den gule førertrøje i kampen om at være det værste feminiserede og totalitære tvangshelvede.

Man har bla. indført en lov om, at virksomheder for at undgå tvangsopløsning, skal have mindst 40 % kvinder i bestyrelserne.

Denne gennemført sindssvage og kommunistiske ide, som også har masser af tilhængere i Danmark, har vi tidligere her på bloggen taget under kærlig behandling.

Nu begynder de negative følger af loven at vise sig.

Virksomhederne kan simpelthen ikke finde egnede kvinder nok, hvis de skal overholde det statslige tvangsdirektiv.

Da de ikke vil sætte nogle komplet uduelige kvinder på posterne, da deres virksomheder gerne skulle have en chance for at overleve, selvom de nu har fået svære betingelser herfor, så har det været nødvendigt at gå på strandhugst i andre lande for at finde egnede kvinder.

Dette viser hvor idiotisk den norske lov er.
Tænk hvis virksomheder skulle ansætte 40 % rødhårede, og så måtte lade nogle begavede sorthårede vrage, og derefter drage til udlandet for at finde nogle rødhårede.

Komplet sindssygt !

Norge har dog en fordel ved at være kommet før Danmark med indførelsen af denne lov. De har nået at snuppe de dygtige kvinder fra Danmark.

Når Danmark så får en lignende lov, og det gør vi med garanti, så vil Danmark lide under at have endnu færre dygtige kvinder at vælge imellem.

Det betyder, at Danske virksomheder vil være nødt til at ansætte nogle komplet inkompetente kvinder, eller gøre som Norge og drage til udlandet for at finde egnede emner, og dermed spille sorteper videre.

Det må være ydmygende for de dygtige kvinder, hvis de skal se deres mindre begavede medsøstre indtage de samme poster som dem selv, alene fordi de er kvinder, og ikke fordi de er dygtige.

Det er rystende, at man i år 2008 i lande der kalder sig demokratiske, kan vedtage love der truer med at opløse private virksomheder, hvis de ikke lever op til nogle feministiske statsdirektiver.

De vesteuropæsike lande er ikke længere frie samfund med privat ejendomsret, men totalitære forbuds- stater, der styres af socialister, dumme kællinger, bløddyr og xenofile globaliserings-freaks.

Sidste vers i den norske nationalsang får måske snart en helt ny betydning.
.
"Norske mann i hus og hytte, takk din store Gud!
Landet ville han beskytte, skjønt det mørkt så ut.
Alt hva fedrene har kjempet, mødrene har grett,
har den Herre stille lempet så vi vant vår rett."

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kællinger vil kun have ligestilling når det er til deres egen fordel og når det kommer til stykket skal de alligevel særbehandles.

Forsvaret er et godt eksempel. Ligestilling når det kommer til muligheder, men alligevel skal der opstilles et særligt feltlokum til kvinder. Kvinder skal bo på enkeltmandsstue, mens der godt kan stoppes 10-15 mænd sammen på een stue.

Fjenden er sikkert ligeglad med hvem han skyder på, men kvinders fysiske krav er mindre en mænds i tilsvarende funktion. Undskyldningen er kvinders anderledes fysik..... Her gælder ligestillingen så ikke.

Naturen har gennem millioner af år skabt mænd og kvinder og de forskellige fordele og ulemper (og deraf muligheder og begrænsninger) kønnene imellem. Naturligvis skal humanister og feminister i deres storhedsvanvid forsøge at ændre på disse fakta.


/El Puño

Anonym sagde ...

Hvorfor er det iøvrigt i orden at være feminist, mens det er helt uacceptabelt at være mandschovinist ?