lørdag den 19. april 2008

Liderlige norske mænd skal kriminaliseres !

Forbudt område !Nu er turen kommet til Norge.
Købesex vil blive kriminaliseret, efter at Arbejderpartiet har tilsluttet sig ideen om et forbud.

Et forbud der skal ramme kunderne. Ikke de prostituerede.
Det svarer til, at man kun vil kriminalisere narkomaner, men ikke de mennesker der sælger stofferne.
For vi ved jo alle, at det er mænd der er nogle svin, og kvinderne der er stakkels ofre, som er blevet tvunget ud i prostitution.

Ligesom i Sverige, og vel nok også snart i Danmark, vil staten blande sig i, hvad 2 voksne mennesker foretager sig ad frivillighedens vej.
Dette en en skræmmende og totalitær tankegang, for det tilkommer ikke staten at blande sig i mennesker liv, når der er tale om frivillige aftaler.

Man skal ikke kunne købe et andet menneske, hedder argumentet, hvilket er noget gedigent vrøvl, eftersom det ikke er et andet menneske, men en sexuel ydelse, man køber.
Man ville jo ikke på samme måde sige, at en arbejdsplads købte et andet menneske. Man ville sige, at den købte et menneskes arbejdskraft.

Ingen tvinger nogen til at blive prostitueret.
Der er selvfølgelig narkomaner der skal bruge penge til stoffer, men det er et narkoproblem, ikke et prostitutionsproblem.
Man får ikke bugt med narkomani, fordi man forbyder prostitution.

At man ikke bryder sig om tanken, at man kan købe sig til sex, et et fint etisk standpunkt, som vi sådan set billiger.
Men det må og skal være op til den enkelte og vedkommendes samvittighed, om man vil købe eller sælge sexuelle ydelser.
Det er aldrig noget staten må blande sig i.
Og det norske forbud er ovenikøbet grænseoverskridende i mere end en forstand.
Hvis man er så uheldig at være norsk statsborger, så kan man komme i fængsel for et bordelbesøg, selvom det sker uden for Norges grænser.

Har man fx. været en tur i København, og er gået til en prostitueret, så kan man ikke vende tilbage til Norge, hvis man vil undgå et ophold bag tremmer.
Dette er i sandhed en umenneskelig stavnsbinding med omvendt fortegn.

Principielt er det iorden, at man kan straffes for at have begået noget, der ikke er forbudt i det land hvor man har begået det, når det drejer sig om alvorlige ting som fx. omskæring af pigebørn, pædofile overgreb o. lign., men når man misbruger dette princip når det gælder de mest sindssvage og bornerte forbud, så har den totalitære stat for alvor overskredet sine grænser.

En nordmand der har været på bordel i Danmark kan således blive nødt til at slå sig ned her for bestandigt, for at undgå en tur bag tremmer.

For som den norske komiker Rolv Wesenlund alias Fleksnes sagde :
Slå dig ned før jeg gør det !

Ingen kommentarer: