onsdag den 23. april 2008

Danske EU-parlamentarikere stemmer nej til forslag om åbenhed vedrørende svindel med milliardbeløb i EU !

At svindel med skatteborgernes midler er udbredt i EU bør ikke overraske mange.
Derimod er det sørgeligt at erfare, at nogle danske EU-parlamentarikere medvirker til at holde hånden over det, ved at nedstemme et forslag om åbenhed.Bedragere og pampere i det socialistiske EU kan fortsætte med at få svindel med EU-penge skjult, takket være blandt andet de to danske EU-parlamentarikere, Christian Rovsing og Mogens Camre, der var med til at nedstemme et forslag om åbenhed i en millionskandale.

Der har været tale om fusk i et budget til over 1 milliard kroner, som parlamentsmedlemmerne årligt får til at ansætte assistenter, men som i mange tilfælde er havnet i parlaments-medlemmernes egne lommer.

Rovsing erkender nu at det var en fejl at han støttede partilinien i den kristendemokratiske gruppe.

Også Mogens Camre erkender nu, at han har stemt forkert.

Det er beskæmmende, at danske EU-parlamentarikere ikke kan finde ud af at stemme som de finder rigtigt.

Enten har ønsket om at stemme "rigtigt" ikke været stort, eller også har de opført sig umanerligt klodset.

Det kan næppe kræve de større finmotoriske evner at ramme den rigtige knap når der stemmes, så det kan jo være at forklaringen ligger et andet sted.

Forholder det sig mon således, at man ønsker at holde sig på god fod med sine kolleger i parlamentet, og samtidig ønsker at fremstå på hjemmefronten som nogen der selvfølgelig vil bekæmpe svindel og bedrag ?

Spørgsmålet er dog, om det ikke er ligeså miskrediterende at fremstå som så uduelig, at man ikke kan finde ud af at stemme efter den overbevisning, som man hævder at have.

Om Camres og Rovsings nej-stemmer således enten skyldes at de gerne vil bevare husfreden i parlamentet, eller at de er for dumme til at finde ja-knappen, overlader vi til læserne at vurdere.

2 kommentarer:

RettenTilSelvforsvar sagde ...

Eller også er de selv nogle korrumpe svin, der holder hånden over sig selv og sine "brothers in crime"

Anonym sagde ...

Det må være helt i Anders Mugabe Rasmussens ånd, at sådan skal det være.

falkeøje