lørdag den 8. marts 2008

Folkebevægelsen Mod F.I.S.S.E.

98 år, men stadig appetit på mere magt.
Kvindernes Internationale Kampdag fortsætter ufortrødent, indtil samfundet er gået i opløsning.




En gammel kælling fylder 98 år idag.
Hendes navn er : Kvindernes Internationale Kampdag.

Efter i en årrække at have ligget i mølposen, er hun de seneste år blevet hevet frem og dyrket af alverdens forkælede overklasse-hystader i deres forsøg på at gøre samfundet endnu mere feminiseret end det allerede er blevet.

De vesteuropæiske samfund, heriblandt Danmark, er med kvindernes øgede tilranelse af magten, igang med en deroute såvel fagligt, økonomisk og moralsk.
Ingen sammenhængskraft, ingen idealer, ingen faglighed, kun et selvdyrkende og overfladisk samfund, hvor alle kvinder - uanset hvor dumme de er - skal skubbes i forreste række, og dyrkes og tilbedes af det mandekøn, der snart må se sig selv udslettet.

Vi har her i partiet overvejet at tage initiativ til en paraplyorganisation med navnet :

Folkebevægelsen Mod F.I.S.S.E.

Forkortelsen står for : Feminisme, Islamisme, Socialisme, Skatteplyndring og EU.

Blandt disse 5 vederstyggeligheder er det, især socialismen der er feminismens tro følgesvend.
Det ses bla. ved et rystende forslag, som idag er fremkommet fra Socialdemokraterne.

Dette samfundsskadelige parti slår på tromme for, at børsnoterede selskaber der ikke har mindst 40 % kvinder i deres bestyrelse, skal opløses.

Opløses !!!???!!!
Selvom denne vanvittige ide er blevet lovhjemmel i Norge, gør det ikke forslaget mindre grotesk.

Det er slemt nok, at man vil indføre kønskvoter. Vi troede at kvoter havde noget med torsk at gøre.
Endnu værre er det dog, at forslaget er et kommunistisk forsøg på at blande sig i private virksomheders dispositioner.

Var der tale om, at man ønskede 40 % kvindelige bestyrrelsesmedlemmer indenfor det offentlige, så kunne man nøjes med at sige, at det var en dybt diskriminerende lov mod mændene.
Man går jo ikke den anden vej, og kræver at minimum 40 % af alle præster, pædagoger og sygeplejersker skal være mænd.

Når man laver kønskvoter, vil man altid udhule fagligheden. For ved at lade kønnet være afgørende, får man ikke besat posterne med de mest kvalificerede.
Det er jo klart, at en virksomhedejer vil være ligeglad med et bestyrelsesmedlems køn. Han/hun vil helst have den bedst kvalificerede.

Det mest oprørende ved det socialdemokratiske forslag er dog, at man vil blande sig i private virksomheder bestyrelsessammensætning.

DDR og Sovjet 1978 ?
Nej, såmænd Danmark år 2008 !!!

Socialdemokraternes ide er så samfundsskadelig, så den næsten burde meldes til politiet.
Der er tale om et overgreb på den private ejendomsret.

Hvad giver staten ret til at blande sig i private virksomheders dispositioner ?

Sunde danske virksomheder som : ØK, Novo Nordisk, A.P.Møller-Maersk, NKT og F.L.Smidth, der er skabt af mænd, og som skaber arbejdspladser og tjener penge hjem til landet, kan nu vælge, om de vil lade sig opløse af socialdemokraterne og andre hjernedøde socialister, eller om de vil lide en langsom død ved at være tvunget til at ansætte nogle mindre kvalificerede bestyrrelsesmedlemmer, der har det rette statsanerkendte køn.

Det værste er, at både i Sverige, Norge, og nu også i Danmark, er mange mænd hoppet med på feministernes vogn.
Magen til flagellanteri og kønsforræderi skal man lede længe efter.
Selvudslettende mænd, der giver feministerne ret, og som viger pladsen.
Senest i den lattelige kampagne mod "Købesex" hvor en række kendte gulvmåtter stiller deres kendthed til disposition i de nypuritanske feministers tjeneste, ved at ville kriminalisere mænd der går til prostituerede.

Disse kendte mænd får sikkert hvad de skal have på hjemmefronten, og er sikkert af deres bedre halvdel blevet truet med, at de for fremtiden må sove på sofaen i stuen, hvis de ikke bakker op om dette groteske forslag, der er et groft attentat mod den personlige frihed.

Feminismen og socialismen går hånd i hånd, og det er de rene kræftceller for fremtidens samfund.
Når de i fællesskab har kørt landet i sænk, bla. ved at ødelægge gode danske virksomheder, så kan de spekulere over, hvem der for fremtiden skal financiere den velfærdsstat, som især kvinderne er så glade for, og hvem der skal brødføde alle de fremmede, som især kvinderne er så glade for, og hvem der skal financiere de humanistiske snakkefag på universiteterne, som især er besat af kvinder, og hvem der skal betale for insiminationer af det stigende antal lesbiske og enlige kvinder, der ønsker at "realisere" sig selv.

Når selv mænd begynder at blive feminister, så ser det for alvor sort ud.
Så synes kampen tabt, og kvinderne har sejret ad helvede til.
Men Kvindernes Internationale Kampdag, der efterhånden er en kamp der udkæmpes hver dag, tromler videre, til manden er udslettet, og feministerne i fællesskab med de 4 andre segmenter i F.I.S.S.E. har kør landet i sænk.

Vi ønsker tillykke !

Ingen kommentarer: