fredag den 21. marts 2008

Flertallet af danske kvinder tror på spøgelser !

Et spøgelse går gennem Europa ! Men denne gang er det ikke kommunismens spøgelse, men derimod et resultat af kvindernes overtro !


Ifølge en artikel i Berlingske Tidende, tror godt 1/3 af danskerne på spøgelser.

Udover, at det er deprimerende, og aldeles tåkrummende, at et så stort antal af befolkningen tror på den slags gas, så er det mest interessante dog kønsfordelingen af overtroiske personer.

Ifølge undersøgelsen tror nemlig over halvdelen af kvinderne på spøgelser.

Man kunne godt have tænkt sig et eksakt tal, men et forsigtigt skøn må altså være, at det drejer 55-60 % af kvinderne.

Således må det altså være "kun" 10-15 % af mændene der mener, at afdøde personer i ny og næ viser sig for os andre.

Det vil sige, at der er ca. 5 gange flere kvinder end mænd, der tror på spøglelser.

Ligeledes er kvinderne i overtal når det gælder noget så latterligt som : Auralæsning, krystalhealing, clairvoyance og astrologi.

I et samfund, der i stigende grad giver mere magt til kvinder, FORDI de er kvinder, og som ligger under for feminisme og kvindeligt føleri, er der ikke noget at sige til, at det hele er ved at gå ad helvede til.

Økonomisk krise, moralsk opbrud, mangel på sammenhængskraft, og et sært fravær at rationel tænkning, præger i høj grad hele den vestlige verden.

USAs økonomiske røvtur, der mere og mere minder om krisen i 30erne, skal blandt andet ses i lyset heraf.

Kvindeligt føleri, kombineret med politisk og økonomisk magt, er en yderst sprængfarlig cocktail, der både kan føre til økonomisk ruin, samt national og kulturel opløsning.

I disse år forsøger feminister og socialister, samt en håndfuld tøsedrenge der snakker kvinderne efter munden, at få placeret flere kvinder i ledende stillinger på uddannelsesinstitutioner og virksomheder, ligesåvel som man ønsker flere kvindelige ministre.

Blandt andet er der et forslag på vej om, at private virksomheder vil blive "opløst", dersom de ikke har mindst 40 % kvinder i deres bestyrelser.

Med den kvindelige overtro i baghovedet, kan vi forestille os de værste skrækscenarier udspille sig i virksomhederne.

Hvis man fx. hos A.P. Møller Maesk diskuterer, om man atter skal satse på tørlasthandel, vil de fleste mænd fx. foreslå at man ser på de seneste års tørlastrater.

Men så vil en af kvinderne sige :
Nej, det er ikke nødvendigt. Lad os istedet spørge ånden i glasset!

Og så kan alle sætte sig i en rundkreds, og forsøge at mane salig A.P. Møllers ånd frem, så han kan give råd og vejledning.
Ansættelsessamtaler vil der heller ikke længere være brug for.
Ansøgerne indsender bare nogle oplysninger om deres fødselsdag og fødselstidpunkt, samt hvor de er født, så vil virksomhedernes astrologer finde ud af, hvem der er de bedst egnede.

Man behøver ikke at kunne spå i kaffegrums eller have en krystalkugle for at kunne se, at de fleste virksomheder ville går nedenom og hjem i løbet af kort tid.

Ligeledes vil nationen lide et knæk, når politiske afgørelser ikke længere træffes ud fra rationelle overvejelser, men overlades til et pendul eller en clairvoyant.

Og landets sygehuse har slet ikke brug for læger. Man skal blot ansætte et par healere, og have et lager med magiske sten og krystaller.

Kvinder er som sagt langt mere overtroiske end mænd.
Fred være med det.

Men så er det også vigtigt at konkludere, at kvinderne derfor må blive i den spirituelle verden, og overlade vigtige politiske og økonomiske beslutninger til de rationelle mænd.

Ingen kommentarer: