søndag den 30. marts 2008

Femi-nazisterne vil indføre gabestokken overfor private virksomheder !

Den gode gamle gabestok er kommet på ligstillingsministerens røde læber.


Gabestokken !
Denne herlige opfindelse, der tidligere brugtes mod forbrydere der overfor offentligheden kunne udstilles til spot og spe, ser måske ud til at få en renæssance.
Desværre ikke i fysisk forstand, men i overført betydning.

Det ville ellers være velkomment, om denne gode gamle afstraffelsesmetode kunne blive genindført overfor voldsmænd, mordere, narkohandlere og andre psykopater.

Men nej !
Det er desværre slet ikke disse grupper der tænkes på, når landets røde feminister, med ligestillingsminister Karen Jespersen i spidsen, taler om gabestokken.

Den skal såmænd anvendes mod gode danske virksomheder, der ikke lever op til femi-nazisternes krav om flere kvinder på virksomhedernes ledende poster.

Karen Jespersen foreslår, at virksomhederne skal skrive under på et charter, der er udformet af den såkaldt borgerlige regering, og som forpligter virksomhederne til at arbejde for at få flere kvinder i ledelserne.

Lever de ikke op til det, vil de blive hængt ud på en offentlig hjemmeside.
"En slags gabestok" siger ligestillingsministeren.

De gode sunde virksomheder, der primært er skabt af mænd, og som soleklart bør betragtes som privat ejendom, skal nu finde sig i denne kommunistiske indblanding fra statens side.

Virksomheder, der tjener penge hjem til landet, skaber arbejdspladser og vækst, og som dermed er en af hovedforudsætningerne for den velfærdsstat, som især kvinder elsker og nyder godt af, skal nu ødelægges af statslig tvang og kønsfascisme.

Virksomhederne har 2 muligheder :

1.
De kan enten vælge at leve om til ministerens krav om at ansætte folk udfra køn, og ikke ud fra kvalifikationer, og dermed stå med et ringere team.
Det ville fx. svare til at der kom et krav om, at det danske fodboldlandshold skulle have mindst 50 % jyder på holdet, også selvom 8 af de 11 bedste spillere ikke var jyder.
Hvilken landstræner ville finde sig i at skulle erstatte 3 af sine bedste spillere, med 3 der var dårligere, for at leve op til et idiotisk direktiv ?

2. De kan vælge at blive hængt ud i Karen Jespersens gabestok, eller endnu værre : Blive opløst, som det så poetisk udtrykkes i Helle Thornings Schmits endnu mere rabiate forslag.

Begge dele vil være skadeligt for landets virksomheder, og dermed også for Danmark.

Det er ufatteligt pinligt, at der kan udgå den slags dekreter fra en regering der kalder sig borgerlig og liberal.
Den burde ganske enkelt anmeldes for falsk varebetegnelse, for magen til kommunistisk og totalitær stats- og kønsfascisme skal man lede meget længe efter.

Det vil dog have den positive bieffekt, at der kommer færre penge i statskassen, og dermed vil det være nødvendigt, at alle disse velmenende hattedamer med deres humanistiske snakkefag i guccitaskerne, bliver nødt til at udføre noget mere produktivt arbejde, hvis der skal være råd til at financiere deres elskede velfærdsstat.

Hvis Danmark var et sundt samfund, ville ligestillingsministerens foreslag ganske enkelt drukne i grin.
Men Danmark er ikke sundt længere.
Det mest uhyggelige er sådan set ikke, at en sådan ide kan opstå i nolge feministers røde hjerner, men derimod at de kan få held med deres forehavende.

Hvad i alverden er der sket med den danske mand, og det danske erhvervsliv.
Hvorfor finder man sig i den slags ?
Det er intet mindre end utroligt, og ligner en total overgivelse til feminismen og socialismen.
En slags selvkastration.

Nu må den danske mand, og de danske virksomheder gå på barrikaderne og sige : Nok er nok !
Vi finder os ikke i det tyrani mere.

Tiden må ganske enkelt være inde til et nødvendigt oprør mod, og opgør med sygelige lovforslag som dette.
Vi vil opfordre samtlige danske virksomheder til at nægte at skrive under på regeringens rød-feministiske charter.

De virksomheder, der bliver hængt ud på regerings hjemmeside, vil nyde vores fulde støtte og opbakning, hvorimod de virksomheder der bøjer sig for denne totalitarisme, vil have vores foragt.

Modsat regeringen behøver vi dog ikke at sætte nogen virksomheder i gabestok, for de vil automatisk lide døden, hvis de giver efter for feministerne.Virksomhederne skal tvinges til at ansætte flere kvinder.
Vil de ikke efterleve regeringens direktiv, skal de sættes i gabestok !
Sådan siger en såkaldt liberal minister anno 2008 !

1 kommentar:

JFA sagde ...

GLIMRENDE indlæg! Fanger det hele i et indlæg!