onsdag den 27. februar 2008

Kommende medieforlig en katastrofe !

Nu skal man underskrive en tro og love-erklæring for at undlade at betale til DDR !

Folketinget er tæt på at vedtage en ny medielov. Den rummer uhyggelige perspektiver.

For fremtiden vil det være sådan, at ALLE automatisk bliver tilmeldt den nye medielicens, så alle husstande kommer til at betale. Også selv om man ikke har TV. En lille computer med modem er nok. Så skal der betales 1100 kr. pr. halvår til det ræverøde DDR.

Noget af det værste ved den nye lov er, at hvor man tidligere i selvforsvar mod licensopkrævning kunne smide regningen i lokummet, og knalde døren i, hvis pejlevognspsykopaten ringede på, så skal man nu på tro og love underskrive en erklæring om at man ikke har TV, radio eller PC med modem.

Altså endnu et skridt i retning af politistaten. Hvor der tidligere blot var tale om licensundragelse, vil der nu være tale om bedrageri, der teoretisk kan give fængselsstraf.

De skidderikker ligger ikke på den lade side for at kradse penge ind til DDR og alle deres overfladiske og amatøragtige programmer som Hit med sangen, X-factor og andet bræk.

Og så skal man selvfølgelig også skrabe penge ind til at financiere Ørestadståbeligheden.

Licens er asocial at flere grunde. Fordi man har et TV, har man ikke nødvendigvis bedt om at få DR. Licens var relevant dengang der kun var een kanal, men sådan er det ikke mere.

Ligeledes er licens en slags skat, der vender den tunge ende nedad.

Endelig er det uretfærdigt, at der skal betales pr. husstand, og ikke pr. person.

En enlig med et enkelt TV skal betale det samme som en familie med 2 voksne, 4 børn, 3 TV, 2 stationære computere og 4 bærbare. Det er helt utilstedeligt og asocialt.

Hvis der endelig SKAL være en slags stats-tv, så lad kulturministeriet og undervisningsministeriet afsætte nogle midler til at drive DR2 og P1, der kan sende oplysende og vedkommende udsendelser om kultur, historie, naturvidenskab og filosofi.
Resten må ske på kommerciel basis, enten gennem abonnement eller reklamer/sponsorater.
.
Mht. ikke at betale licens, ser vi endnu et eksempel på forvanskning af sproget.
Ligesom man er "Skattesnyder" fordi man ønsker at beskytte sine surt optjente midler mod statstyveri, så er man "Sortseer" fordi man ikke vil betale for en vare, som man ikke har bedt om.

Ingen kommentarer: