onsdag den 27. februar 2008

Godt nyt til alle vindmøllehadere : Vestas dagens store taber på børsen !

Danmarks vindmøllegigant får bøllebank på børsen.
Nu er det gået op for investorerne, at vindmøller er noget lort.
Nu mangler vi bare, at politikerne når samme erkendelsesniveau.

Måske er det et varsel om bedre tider, at vindmøllegiganten Vestas idag har tabt 10 % på børsen.

Man kan jo håbe at det er et tegn på, at vindmølleindustrien er ved at være færdig.


Hvis denne dybt overvurderede Vestasaktie fortsætter dagens nedtur med samme fart de næste par dage, så skulle virksomheden ifølge vores regnestok være konkurs den 8. marts.

Sjovt nok på kvindernes internationale kampdag, der så i anledning af Vestas konkurs også kan blive til kernekraftens internationale kampdag.


Det er sandelig også på tide, at ikke blot politikere, men også investorer får øjnene op for, at vindmøller ikke er vejen frem.


Vi må dog erkende, at det er lidt pudsigt, at virksomheden får så mange tæsk netop idag, hvor det blæser som bare fanden.

På den anden side er det bare om at holde på hat og briller, og komme i sikkerhed, inden flere møllevinger ryger af.
Se eller gense spassermøllen på Djursland her :

1 kommentar:

Havnås sagde ...

ang vestas, jeg har arbejdet i det lorte firma i 10 år. og ja nu efter jeg er stoppet kan jeg se at det var 10 år smidt væk af mit liv. mage til lorte firma findes ikke. det er en flok røvsuttere alle som vil frem og ledelsen er en flok pengegriske svin, kvalitet er til at grine af, jeg har personligt været med til at fjerne type skilte på 1 1/2 år gl møller som stod på lager og lave nye med frisk årgang.
på ca 70 stk naceller. har faktisk nogle gode billeder af det da jeg havde lidt dårlig samvittighed. nej hold naller fra det pis firma

kronborgvej@gmail.com