lørdag den 23. februar 2008

Førende muslim opfordrer til boykot af danske varer

Ihh, hvor vi ryster i bukserne !


En såkaldt lærd sunnimuslim ved navn Yousuf al Qaradawi opfordrer nu den muslimske verden til at boykotte danske varer, i protest mod muhammed-tegningerne.

Nu er begrebet "lærd" jo meget vidt. Det er muligt at Hr. Qaradawi er lærd i koranen, og i banditten Muhammeds liv og levned, men derudover er det svært at se at manden skulle være lærd i klassisk forstand.

Særlig vis er han i hvertfald ikke. Udover at være en religiøs fanatiker med et anstrengt forholdt til ytringsfriheden, forstår han åbenbart ikke, at en sådan aktion vil være nærmest værdiløs. For hvad er det egentlig lige de fattige islamister vil boykotte af danske varer, som skulle kunne få den danske økonomi til at ryste i bukserne ?

De er jo næppe hovedaftagere af fx. Rockwool, Carlsberg, B&O eller produkter fra andre store danske virksomheder. En smule fetaost og lidt småting er vel det som det drejer sig om. Vi dør af grin.

Men hvorfor ikke komme islamisternes boykot i forkøbet ? For hvem er egentlig den part, der burde føle sig mest krænket ? Det er selvfølgelig Danmark, der må se sine ambassader angrebet, se flaget blive brændt af, og konstant høre på dødstrusler mod fredelige danske statsborgere, der har brugt deres grundslovssikrede ytringsfrihed.

Den slags lande burde Danmark afskære enhver forbindese med, såvel handelsmæssigt som diplomatisk.

Lad os derfor starte med en omvendt vareboykot. Vi sælger dem ikke en tøddel, så længe de opfører sig sådan. Lav en total boykot mod de lande, der i den grad truer Danmark og vore medborgere. Og luk de respektive landes ambassader, og træk ditto de danske ambassadører hjem.

Hvis disse lande ikke havde olie, var der ingen der behøvede at tage notits af dem. Derfor er det også vigtigt, at vi satser på andre energikilder, især kernekraft. Om det så endog skal komme så vidt, at vi skal opstille vindmøller (som vi her i partiet hader og afskyr) så er det at foretrække fremfor at handle med disse psykopater.

Lad dem brænde inde med deres olie, og lad dem så producere deres varer selv. Så kunne de måske endelig finde på noget nyttigt at tage sig til.

Yousuf al Qaradawi
Sådan ser en såkaldt lærd muslim altså ud !

Ingen kommentarer: