torsdag den 14. februar 2008

Dansk nysprog !

Så har "De unge" slået til igen !




Hvorfor må man ikke kalde en spade for en spade ?
Eller som Jan Monrad engang sang: "Hvorfor må man ikke kalde en spasser for en spasser; enhver kan se det passer, når han lave sine grimasser".

Politisk korrekthed havde engang noget med omformningen af sproget at gøre. Idag er det mere bleve synonymt med venstreorienterede og radikale.

Nysproget florerer, og alt skal kaldes noget, så det ikke lyder så slemt.
En blind er "Optisk udfordret", en evnesvag er "Alternativt begavet", og snart kalder man vel også en morder for en "Livsafvikler".

Den devaluering af ordene ser vi i disse dage, hvor helt almindelige betegnelser erstattes er langt mere bløde.
Det har naturligvis et politisk formål.

Vi tænker her på det hærværk og de bølleoptøjer, der i disse dage foregår på Nørrebro i København, samt i Århus og Kalundborg. (Smart, psykopaterne kan tage Mols Linien og sejle i pendulfart mellem de to byer, så man kan hærge løs begge steder).

Når denne skandaløse opførsel nævnes i medierne, er det ikke ord som hærværksmænd, bøller, idioter, psykopater, voldspersoner og brandstiftere der springer i øjnene.

Nej det er "De unge", "aktivisterne", "demonstranterne", "de utilfredse" osv.
Det er unægteligt bløde betegnelser for det svineri, som disse hjernedøde forkælede møgunger render rundt og laver.

Angivelligt er de utilfredse med muhammedsagen, der har få et ny og uhyggelig drejning, samt med at der ikke er opbakning i befolkningen for at give dem et skatteyderbetalt ungdomshus, hvor de kan hærge videre.
Og så er det derudover en "vrede" mod systemet.

Vi vil opfordre medierne til at kalde den berømte spade for en spade.

Det vil vi hermed gøre. Vi siger : Anskaf nogle vandkanoner.
Så kan politiet slå to fluer med et smæk. Dels kan man slukke de brande, som ildspåsætterne har forårsaget, og samtidig kan de spule bøllerne helt hjem til Rungsted, hvor de fleste at de forkælede poder tilsyneladende kommer fra.

1 kommentar:

Mikael sagde ...

Og muslimsk terror bliver til "anti-islamisk aktivitet!"