torsdag den 25. oktober 2007

Ulækker konservativ leflen for børnefamilierne !

En statsbetalt vaskekone til farmand. Med venlig hilsen : De danske skatteydere !


Det Konservative Folkeparti har gennem de seneste år oplevet en markant tilbagegang.
Det er helt fortjent, eftersom partiet ikke er spor konservativt, men derimod er blevet et blødt, feministisk tryghedsnarkoman-parti, som især vil tilgodese de "stakkels" og "fortravlede" børnefamilier.


I ren desperation over at stå i skyggen af Venstre og Dansk Folkeparti, forsøger man sig med den mest ækle og populistiske gavebodsfilosofi, så man kan fiske stemmer hvor der er et segment. Børnefamilierne er således et godt sted at gå på strandhugst.


Som om at det ikke var nok med en børnecheck, så skal familierne nu også have 24.000 kr. i skattefradrag for rengøringshjælp, så forældrene kan få tid til at være mere sammen med deres vederstyggelige afkom.
Her i partiet hilser vi enhver skattelettelse velkommen, men den skal altså ikke kun komme en særinteressegruppe til gode. For det betyder jo reelt, at det blive alle de barnløse der skal betale for børnefamiliernes rengøring.


Ærlig talt, hvorfor skal den slags skjulte statsstøtte gives til velhavere, der ikke har tid til at gøre rent i deres eget hjem ? Hvad rager det dog os andre, hvad familierne bruger deres tid til ?
Om de skurer gulve eller spiller ludo med deres børn er da så komplet ligegyldigt.
Eller der skal måske også udbetales forældreløn fra staten, hvis forældrene tager deres børn på skovtur ? Eller gives statsstøtte til at børnefamilierne kan få en kok til at lave deres mad ?Mulighederne er uanede, men tilbage står, at der blot er tale om et forsøg på at kapre vælgere ved at kaste andre menneskers penge i grams, til hæmningsløs uddeling blandt disse nasserøvsfamilier.


Hvis kvinderne, som i gamle dage, blev hjemme og passede huset, så ville de have tid til både at passe børnene og gøre rent. To af de ting der er kvindens bestemmelse.
Men istedet tosser kvinderne rundt ude på arbejdsmarkedet, hvor de stjæler mændenes job ved at spille på deres fysiske fortrin. Men når børnefamilierne dermed er dobbeltarbejdende, så burde de vel selv kunne betale for en rengøringshjælp ?


Eller de kunne sætte deres dumme unger til at gøre rent, så poderne lærte lidt om ansvarsbevidsthed og flid, og at alt ikke bare kommer dumpende ned fra himlen som mana fra moder velfærdsstat.
Det skulle nok kunne lade sig gøre, dersom man gav de forkælede møgunger nogle flade øretæver, såfremt de nægtede. Men den slags må man jo ikke mere, fordi de røde psykopater har afskaffet revselsesretten. Staten er nemlig flyttet ind i folks privatsfære, og den tager sig både af børneopdragelse og rengøring.


Den konservative leder, Bendt Bendtsen, kom forøvrigt med det ynkelige argument, at fradrag for rengøring ville hindre sort arbejde.
Ja, det er muligt. Men så kunne man jo hindre ALT sort arbejde ved blot at fjerne al skat og moms (noget vi kraftigt vil anbefale).
Og bruger man Bendtsens logik, så kan man jo også forhindre butikstyverier ved at gøre alle varene gratis.


Det Konservative Folkeparti er blevet et ynkeligt feminist-parti, der ganske vist snakker om skattelettelser, men ikke viger tilbage for at dele ud af statens tyvekoster. Ovenikøbet til folk, der overhovedet ikke har brug for det.
De konservatives problem er, at de der ønsker en mere liberal politik, og borgerlighed med et såkaldt "menneskeligt ansigt", går til Ny Alliance; og de der hylder partiets gamle mærkesag, Gud, konge og fædreland, går til Dansk Folkeparti.


Derfor er partiet nødt til at "købe" vælgerne.
Det er sådan set O.K., men det bør ske for egne midler, fremfor at lade andre betale for at få fjernet børnefamiliernes nullermænd.



Hvorfor skal børnefamilierne have rengøringshjælp på andres regning ? Sæt dog børnene til at vaske og skure, og stik dem nogle flade, såfremt de nægter !

Ingen kommentarer: