søndag den 14. oktober 2007

Helle Thorning-Schmidt vil genoplive gammel misundelsesskat !

Skal vi have Helle og segl ?




Velfærd ! Mere velfærd !
Socialdemokraternes evige mantra. Hvornår får de velfærd nok ?
.
Skal skatten øges yderligere, så der kan være råd til gratis daginstitutioner, samtalekøkkener i enhver børnehave, gratis skolemad, højere børnechecks, flere offentligt ansatte posekiggere og administratorer, øget partistøtte, flere særordninger for kvinder, flere insiminationer af lesbiske, højere ministerpensioner etc. ?
.
Socialdemokraternes ønsker om hæmningsløs gaveregn for skatteborgernes penge synes ubegrænsede, og en så skamløs populisme kan selvfølgelig kun realiseres gennem et gement statstyveri af vores penge.
Nu har socialdemokratiets formand fostret den dybt usympatiske ide at genindføre formueskatten.
.
Det lyder åh så godt i manges øren, at man nu vil beskatte "De rige".
I socialdemokraterne optik har det jo altid været en forbrydelse at tjene penge. Har man flere end gennemsnittet, så har man jo nok erhvervet dem på lyssky vis.
Derfor skal "De rige svin" brandbeskattes endnu mere end de allerede er blevet.
Mange har betalt 2/3 af deres indtægt i skat, og betaler desuden høje ejendomsskatter. Men det er ikke nok for den socialdemokratiske malkemaskine. Derfor skal man, såfremt det står til formanden, betale en ekstraskat, hvis man ligger inde med en "Stor formue", hvad det så end er.
.
Udover det komplet umoralske i dette tyveri af midler, som der allerede er betalt skat af EN gang, så sender det også det signal, at den der sparer op skal straffes, medens den der traller igennem livet med et højt forbrug, og klatter sine penge væk, ikke kommer til at yde noget, men tværtimod kan stille op på socialkontoret, når pengene er brugt.
.
Mange der har sparet en formue sammen, har måske set frem til en tilværelse, hvor man kunne leve godt af renteafkastet, og efterlade sine børn en pæn slat penge. Det bliver ødelagt for mange med formueskattens genindførelse.
En ren misundelsesafgift, der skal financiere den røde gavebod.
.
"Godhed" og "Fælleskab" er jo dyder, som venstrefløjen brøster sig af.
Men det er ikke svært at sprede godhed for andres penge, ligesålidt som det er nogen kunst at være fælles med millonæren, hvis man selv kun har 50 kr, fordi man enten har været doven eller har soldet sine penge op.
.
Vi kan kun opfordre alle til at gå i en stor bue udenom de røde partier. Skulle de komme til fadet, hvilket Herren må forbyde, så er det bare om at sy sine penge ind i en madras, eller åbne en konto i Schweitz eller Lichtenstein.
Man kunne selvfølgelig også vælge at bosætte sig i et andet land, hvor det ikke er nogen forbrydelse hverken at tjene eller have penge.
.
Følg De Højreorienterede Svins Sikkerhedsråd, for kun en tåbe frygter ikke Socialdemokraterne !


De røde tyveknægte vil have del i vores formuer, så de kan spille Kong Gulerod overfor vælgerne !

Ingen kommentarer: