torsdag den 25. oktober 2007

Jørgen Poulsen bør fratræde sin stilling som generaldirektør i Røde Kors

Bør generalsekretæren i Røde Kors samtidig agitere for et bestemt politisk parti ? Vi mener nej, og opfordrer Jørgen Poulsen til at fratræde sin post.




Ny "Ali"-ance, der med kyshånd tager imod alle kendisser som folketingskandidater, så man rigtig kan tiltrække det selvfede og selvgode cafe latè-segment i vælgerbefolkningen, har nu senest fået generalsekretæren for Røde Kors, Jørgen Poulsen som kandidat.
Han er fulgt i kølvandet på andre kendte ansigter, som fx. Lars Kolind og Malou Aamund.


At Jørgen Poulsen vil stille op som kandidat er ikke i sig selv noget problem. Problemet er, at han samtidig er leder af Røde Kors.
Dette vil svække organisationens troværdighed.


En humanitær organisation bør være upolitisk. Det vil være svært for Røde Kors at fremstå som sådan, når dets leder samtidig er medlem af folketinget, eller blot agiterer for et bestemt parti.
Derfor bør Jørgen Poulsen omgående nedlægge sit hverv i organisationen.


Ligeledes er det forargeligt, at bestyrelsen i Dansk Rødekors agtede at give Poulsen 3 ugers orlov med fuld løn, som han kunne føre valgkamp for.
Dette ville reelt betyde, at nogle af de penge som velmenende mennesker har puttet i organisationens raslebøsser, i den tro at de gik til nødstedte mennesker i den 3. verden, istedet ville gå til Ny Alliances valgkamp.


Det tjener dog Jørgen Pousen til ære, at han takkede nej til pengene. Derimod har vi kun foragt tilovers for bestyrelsen og dens villighed til at bruge nogle af organisationens penge til Jørgen Poulsen valgkamp.
Såfremt Jørgen Poulsen bliver på sin post, kan vi kun anbefale alle at smække døren i, næste gang der kommer en indsamler fra Røde Kors og beder om penge.


Der findes mange andre humanitære organisationer man kan støtte, og som nok vil bestræbe sig på at sende pengene de rigtige steder hen, fremfor at plædere for et usympatisk og samfundsskadeligt parti, og endog være villig til at financiere deres valgkamp.

Røde Kors-i-røven !



Desværre, fister ! Bestyrelsen i Røde Kors vil hellere bruge pengene på Ny Alliances valgkamp !

Ingen kommentarer: