tirsdag den 2. november 2010

Poppet ungdomspolitiker ny beskæftigelses- og integrationsborgmester i København !

Den 26-årige Anna Allerslev bliver ny beskæftigelses- og integrations-
borgmester i København !

De radikale i København har nu fundet afløseren for Claus Bondam. Man havde 4 at vælge imellem, efter at den oplagte kandidat, Manu Sareen, var gentleman nok til at sige, at han havde andre planer, og derfor ikke var kandidat til posten.

Samme ydmyghed var ikke tilfældet hos de 3 unge kvindelige kandidater, der alle mente at nettop DE var oplagte til posten.
Der var også en fjerde kandidat, men han var både MAND og fyldt 40, og dermed jo på forhånd diskvalificeret til posten i det radikale femi-ungdoms univers.

Der skulle så vælges mellem de 3 unge kvinder, hvoraf 2 af dem var nogle af de sædvanlige 30-somethings med humanistiske snakkeuddannelser, og små børn på hjemmefronten, der jo ikke ligefrem ville gøre det lettere at arbejde på en så betydningsfuld post.
Den tredie - 26-årige Anna Allerslev - var så den der blev foretrukket.

Anna Alleslevs CV lever fuldt op til hvordan nutidens politikere skal være : Ung, kvinde, poppet, køn, uden den store erhvervserfaring men er gået direkte fra universitetet til en politisk toppost.
Hun kom i Borgerrepræsentationen for bare 1 år siden. Hendes mærkesag var at der skulle være fitness-centre på alle uddannelsesinstitutioner !!!
Men det der virkelig gjorde hende til stemmesluger var en poppet valgvideo, hvor hun fik en veldrejet veninde til at smide tøjet.

Dermed er den kommende borgmester helt i tidens ånd. Man kan blot se på mediebilledet, der totalt domineres af unge kvinder, hvis faglige kompetancer er omvent proportionale med deres sex-appeal, som naturligvis er den de er blevet ansat på.

Anna Allerslev har en BA i statkundskab (de radikales favorit-uddannelse) og er p.t. indskrevet på jura-studiet. Hvordan man kan få arbejdet som borgmester til at hænge sammen med et jura-studium må guderne vide.

Med en halv statskundskabsuddannelse og en halv jura-udannelse bag sig i en alder er kun 26 år, kan man næppe forestille sig, at den kommende borgmester har den store erfaring fra arbejdslivet. Noget man eller godt kunne forvente sig af en "Beskæftigelses-borgmester".

Vi har ikke noget imod den ny borgmesters person. Men udnævnelsen af hende repræsenterer den kedelige tendens i tiden, at det er unge mennesker uden livserfaring der skal styre. Se blot Folketinget, hvor en uhyggelig stor andel af medlemmerne er under 30 år, og har planlagt at have politik som levevej resten af deres aktive liv. Deres eneste erfaringsgrundlag er studiemiljøet og partiernes ungdomsorganisationer, der fungerer som skin-demokratiets pølsefabrik udi tomme kalorier.

Lokalt set er der også en anden irriterende tendens, nemlig at København ikke styres af ægte københavnere, men af nogle smarte tilflyttere.
Således har Københavns overborgmester, Frank Jensen, boet det meste af sit liv i Jylland, hvilket gælder for en stor del af Borgerrepræsentationens medlemmer.

Den kommende beskæftigelses- og integrations borgmester har boet i København siden 2004.
Det er i vores øjne for kort tid hvis man skal være borgmester i byen.
I USA er der en regel om, at hvis man vil være præsident skal man opfylde 2 krav :
1). Man skal være født i USA; og 2). Man skal være minimum 35 år.

Noget lignende burde man indføre i København.
Det vil måske ikke være rimeligt at man skal være født i byen, men man burde kræve, at en borgmester har boet i byen i en årrække, og have en vis erfarig.
Vi kunne ønske os, at man for at blive bormester skal have boet i København i sammenlagt mindst 30 år, og mindst de seneste 10 år inden man bliver borgmester. Ligeledes burde der være krav om en minimumsalder på 40 år.

Det ville betyde, at man fik en borgmester med en vis livserfaring, og med et indgående kendskab til København.
Og det ville også være med til at vende den ubehagelige ungdoms-trend i tiden, hvor midaldrende mennesker køres helt ud på sidesporet, medens man skal se sig ydmyget, fordummet, regeret og belært af unge mennesker, der sjældent har noget hverken godt eller interessant at byde på.

Dem der idag er på den forkerte side af de 50, var børn og unge i et samfund, hvor man skulle holde kæft når de voksne talte, og som pænt måtte vente på at det blev deres tur til at gøre karriere.
Idag skal de så lære at holde kæft når de unge taler, og lære at bilde sig selv ind, at de HAR haft deres chance da de selv var unge.
Hvor det tidligere var de voksne med erfaring der bestemte, er det nu de unge der har gudestatus.

1 kommentar:

Jacob Andersen sagde ...

Og så er hun til og med af ikke-europæisk afstamning (på trods af en formodentlig typisk dansk opvækst som adobtivbarn), ikke at det som sådan er et problem, men man må forvente at hun dermed er i en eller anden form for påtaget konstant bevisthed og dermed alarmberedsskab over at være mørkere i huden og anderledes i sit udseende, hvorved der spottes imaginære racister på hvert et gadehjørne så det bliver en ren pestilens at høre på. Men værst er dog naturligvis at hun er Radikal...