søndag den 14. november 2010

Typisk Danmarks Radio !


På DRs nyheder kan man idag læse overskriften :

Liberal Alliance overhaler Konservative.

Det er selvfølgelig en glædelig nyhed, eftersom de konservative med 9 år som regeringsparti ikke har ført borgerlig politik, men har givet køb på en masse gode mærkesager blot for at klamre sig til magten.
De har et stort medansvar for, at samfundet har udviklet sig i totalitær retning, med flere love, regler og forbud, samt en helt uansvarlig gavebods-politik overfor særinteressegrupper, der sagtens kunne klare sig uden at have sugerøret i statskassen.
Et totalitært samfund med overvågning af borgerne, og opfordring til at vi i bedste stasi-stil anonymt angiver hinanden til den altomfavnende stat.

Liberal Alliance har forsøgt at profilere sig som et mere borgerligt-liberalt parti end V-K-O, og det bliver nu belønnet af vælgerne. Men det er jo ikke det der er det vigtigste i dagens meningsmåling.
Det vigtigste er, at den blå blok nu igen har flertal, og dermed vil Liberal Alliance kunne sørge for, at Løkke kan fortsætte som statsminister.

Det er typisk for Danmarks Radio, at denne vigtige del af historien nedtones. Hver gang rød blok står til at få majoriten, bliver det udbasuneret. Når blå blok så for en gangs skyld står bedst i målingerne, så fokuserer man på en ret ligegyldig detalje.

For kort tid siden havde detaljen ikke været så ligegyldig, for det er sensationelt, at Liberal Alliance er gået fra 0.5 % til over 6% på blot 7 måneder. Men idag forekommer det helt naturligt, at LA er større den de konservative.
Med LAs borgerlige profil, og et komplet bovlamt konservativt folkeparti, ville det nærmest være en gåde, hvis ikke LA havde overhalet dem.

Dansk Folkepartis Morten Messeschimidt har her i weekenden været ude med riven, og givet de konservative en alvorlig røffel. Vi er enige med Messeschmidt i det meste af kritikken.
Hvis ikke de konservative sadler om NU, og prioriterer egne mærkesager over minister-taburetterne, så varer det sandsynligvis ikke længe før alle mulige andre partier, såsom Enhedslisten, Kristendemokraterne og Fokus også er større.

Det er trist, at et gammelt hæderkronet parti som Det konservative Folkeparti er ved at blive lagt i graven af nogle uduelige repræsentanter uden hverken hjerne eller idealer.
Ud fra en historisk synsvinkel vil vi komme til at savne partiet. Men Det konservative Folkeparti anno 2010 er der ikke mange der vil savne.

Vi har således ikke ondt af de konservative. Men det er problematisk at Danmarks Radio får vinklet en ret god nyhed for VKO, nemlig at de står til at bevare flertallet samen med LA, til at blive en DÅRLIG nyhed for det ene af de to regeringspariter.

Manipulation, når det er mest fikst og enkelt.

Ingen kommentarer: