søndag den 7. november 2010

1 skridt frem, og 26 tilbage !

Venstre-tosserne i rugmarken.
Forsøger at fjerne een lov, efter at have plantet 26 andre.

Venstre - Danmarks Uliberale Parti - har netop afsluttet sit landsmøde. Udfra de meldinger man har hørt derfra, har det været en tynd kop te. Altså alt andet en "Tea Party".
Det må være pinligt at være venstremand, hvis man samtidig mener at man er borgerlig og liberal. For Venstre er p.t. ikke nogen af delene.

Efter 9 år ved roret har Venstre hovedansvaret for, at Danmark både i økonomisk og politisk hensende er en socialistisk og småfascistisk forbudsstat, med brandbeskatning og overvågning af borgerne, og et væld af regler og forbud.

I fredags kunne man se et eksempel på regeringens erhvervsfjendtlige skattepolitik ved at nægte Liberal Alliance nogle få, men meget betydningsfulde indrømmelser på 3 beksatningsområder.
Især iværksætter-skatten er en dødsensfarlig skat, der hæmmer initiativ og virkelyst, og som i længden koster både arbejdspladser og milliard-indtægter.
Men man foretrækker at lave en rød finanslov med Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne. Sidstnævnte får næppe meget at skulle have sagt.

Mindst ligeså slemt som den økonomiske politik er regeringens uendelige række af love og regler, der i den grad indskrænker borgernes frihed og retssikkerhed.
Derfor virker det komplet latterligt, når Venstre i dag proklamerer, at man vil fjerne mindst EEN regel om ugen.

Umiddelbart lyder det jo fint, men set i lyset af at regeringen i gennemsnit laver 26 nye love og regler hver uge, så er det et komplet indholdsløst forslag.
Det er helt igennem skammeligt, at man i den grad prøver at bilde vælgerne ind, at Venstre nu vil rydde ud i lovjunglen, når sandheden er at de selv har skabt den.
De vil fælde et træ om ugen, medens de planter 26 nye. Goddag-mand-økseskaft. Hvor dumme tror de vi er ?

Venstre minder om molboerne i den gamle historie om "Storken i rugmarken", hvor een mand skal jage storken væk. Han bæres derind af en hel flok molboer, fordi man vil undgå at han træder rugen ned. Således også med Venstres latterlige forslag om at fjerne EEN regel om ugen.
.
Helt til grin bliver det, når Kristian Jensen understreger, at det kun er en målsætning, og bestemt ikke ensbetydende med at der rent faktisk bliver fjernet en regel om ugen.
Målsætningen skal ses i forlængelse af, at regeringen i forbindelse med sidste års finanslov sammen med Dansk Folkeparti besluttede at fjerne og forenkle regler på 105 områder i kommunerne.

Ja, papir er taknemmeligt, og med det lave ambitionsniveau kan enhver jo diske op med en hvilken som helst målsætnng. Den behøver åbenbart ikke at blive til noget.
Og med Dansk Folkeparti som samarbejdspartner, vil der næppe blive fjernet mange overflødige regler. Det er jo som at lade ræven vogte gæs.

DF mener at man kan forbyde sig ud af alting man ikke kan lide. Det er de bestemt ikke ene om, men det er dem der sammen med V og K har en stor del af ansvaret for de regler vi dagligt belemres med.

Det enorme antal af nye love og regler hver uge er en stor fare for borgernes retssikkerhed. Ukendskab til en lov fritager jo ikke en borger for straf, men det er så godt som umuligt at kende alle de love der sprøjter ud med lynets hast.
Folk der tror at de er hæderlige og lovlydige borgere, er pludselig fra den ene dag til den anden blevet kriminelle statsfjender.

Med mindre at man holder sig orienteret gennem Lovtidende, (og hvem har tid til det ?) har man ikke kinamands chance for at vide sig sikker på om man overholder landets love.
Det er et stort demokratisk problem, og noget som enhver frihedsorienteret politiker burde tage fat på.

Danmark er ved at udvikle sig til en totalitær stat, hvor borgernes frihed dagligt indskrænkes, og hvor retssikkerheden undergraves gennem en stor og uoverskuelig lovjungle, der vokser dag for dag.
Selvom der ikke er den ringeste grund til at tro at det vil blive et hak bedre med de røde psykopater ved roret, tværtimod, så er det VKO der har ansvaret for de seneste 9 års udvikling.
Og det har ikke været noget smukt skue.

4 kommentarer:

Letsindig sagde ...

Atter et gylp, der ike støder de liberale fissers stilsans. Webmaster er en skygge af sig selv!

Anonym sagde ...

Letsindig viser sig igen som en ildelugtende lort.

Anonym sagde ...

Hvorfor sletter webmaster ikke de idiotiske kommentarer fra tåben Letsindig?

Gentager hjernedødt sig selv og hører hjemme på et plejehjem for demente.

Letsindig sagde ...

Mon ikke det er fulderikken fra Fyn, der atter er på spil herover? Nup en sjat portvin mere, lillemus, og tag den lidt med ro :)