mandag den 15. november 2010

McDonalds savner Ungdomshuset !

Det er hårdt at være revolutionær. Så hårdt, at de autonome ofte slapper af med et kulturimperialistisk måltid !

I det hedengangne Øst-Berlin fandtes en stor antikvitetsforretning, hvor der på døren stod, at her arbejde man efter marxismens ideer, og den socialistiske stats idealer.
Andetsteds i forretningen kunne man læse, at det var muligt at betale med American Express !

At der således kan være langt fra idealer til praksis kan ses i en lille historie fra Nørrebro idag, hvor en McDonalds er nødt til at dreje nøglen om, fordi Ungdomshuset på Jagtvej er revet ned, og dermed er en vigtig del af kundekredsen forsvundet.

EPN skriver :

"Rydningen af ungdomshuset, som lå et brostenskast fra burgerrestauranten, har været medvirkende til, at McDonald’s Danmark og franchisetager Kaj Johansen nu lukker restauranten."

De autonome idioter fortæller ellers hele tiden hvor meget de hader de multinationale selskaber. Et had mod fx. Shell, CocaCola og McDonalds, der udbreder amerikansk kulturimperialisme, udnytter den fattige verden, ikke betaler skat i Danmark, og hvad man ellers kan finde på af negative gloser.

Men når man så står en kold aften og er sulten, efter en hård dag med stenkast og hærværk mod de små lokale erhvervdrivende, og ikke har far og mor til at varte sig op med aftensmad, så er det så som så med idealerne. Så kan man godt rende ind og spise hos klassefjenden, og sikkert også drikke en cola til at skylle maden ned.

De venstreorienterede har ganske enkelt ingen idealer, når de skal bringe et offer. Idealer er kun noget de har på andres vegne. Deres egen indsats for idealerne begrænser sig til klistermærker, slagord og hærværk.

De autonome er ikke spor solidariske med andre end sig selv. De er nogle forkælde snotunger, som samfundet har været alt for flinke ved.
Uden mad og drikke, duer helten som bekendt ikke. Så måske at byens spisesteder skulle gøre ligesom Pizza-Åge på Fanø gjorde overfor tyske og franske kunder : Nægte at give autonome noget at spise og drikke.

Ingen kommentarer: