søndag den 31. oktober 2010

Teatertorden fra Dansk Folkeparti

Paraboler forbudtski !
Genindfør censuren og støjsenderen.
Så tror folk, at DF gør noget alvorligt ved problemerne !

Et gammelt ordsprog siger, at tomme tønder buldrer mest.
Det passer meget godt på de 2 forslag som Dansk Folkeparti er kommet med i weekenden, der går ud på at forbyde parabolantenner i ghettoerne, og forbyde arabiske TV-kanaler.
.
Forslaget har helt naturligt fået alle de øvrige partier til at gå i harnisk, for forslaget er endnu en pind til den personlige friheds ligkiste i den danske forbudsstat, der med sine forbud, påbud og overvågning og kontrol af borgene, mere og mere ligner en fascistisk mønsterstat.

Dansk Folkepartis ambivalente forhold til censur og ytringsfrihed kunne man se i foråret, hvor partiet - der ellers i en anden sammenhæng er meget glad for tegninger - gik ind for et forbud mod TEGNINGER med indhold der kunne tolkes som værende børnepornografisk.

DF har i 9 år været støttehjul for en regering, der frækt har kaldt sig "Borgerligt-liberal", selvom den ikke er nogen af delene.
VK-regeringen har mere end nogen anden indskrænket friheden, lavet love på samlebånd, øget overvågningen og smidt skatteydernes penge i grams til en masse særinteressegrupper, der ikke har hjælp behov.

Det helt store bedrag har været at man forsøger at bilde befolkningen ind, at man nu har hånd i hanke med indvandringen, og at man er herre i eget hus.
At sidstnævnte ikke er tilfældet, ses bla. af EUs-magtbeføjelser. Havde DF ment de fine ord om det danske folks selvbestemmelsesret alvorligt, havde de krævet at regeringen havde udskrevet en folkeafstemning om Lissabon-traktaten som pris for at være dens parlamentariske grundlag.
Det gjorde de ikke.

Derudover prøver man så at bilde folk ind, at man fører en hård indvandrer-politik. Men ser man på antallet af nytilkommere under VKO, får man et andet indtryk.
Der er givetvis en intern murren i krogene hos DF, og senest har den kendte debattør, Morten Uhrskov, meldt sig ud af partiet.

Når VKO således ikke evner at styre udviklingen, så er det jo nemt at lave den slags nålestiks-politik som de 2 nye DF-forslag er udtryk for. Så prøver man at vise sig som dem der gør noget ved problemerne.

Det er i det lys man skal se DFs tåbelige censur-politiske tiltag. De ved selvfølgelig godt, at forslagene ikke har nogen som helst gang på jorden. De vil ikke have en kina-mands chance for at blive vedtaget.
Men ved at fremkomme med dem giver man indtryk af, at man er handlekraftig og konsekvent, og virkelig tager problemerne meget alvorligt. Og mange er helt sikkert dumme nok til at sluge det råt.

Glistrup sagde i sin tid noget i retning af, at "...alle fra den muhammedanske verden er uvelkomne i Danmark. Hvis der kommer en til landet, der bare er under MISTANKE for at være muhammedaner, så er der kun een vej, og det er ud af Danmark".

Det er stort set det samme DF siger med sit forslag. Ved at lave den ene restriktion efter den anden overfor muslimske indvandrere, signalerer man, at de er alt andet end velkomne.
Men man gør det på en langt mindre ærlig måde end Glistrup.
Det ligner faktisk ikke noget at lukke mennesker ind i landet med den ene hånd, og så med den anden prøve at gøre det så ubehageligt for dem som muligt. Og så ovenikøbet gøre det på en måde, så man spiller hasard med vores liberale frihedsrettigheder.

For 25 år siden lavede Pia Kjærsgaards daværende partifælle, Helge Dohrmann, et fint stunt, da han satte en parabol op på taget af sit eget hus. Det måtte man ikke på daværende tidspunkt, og han fik af samme grund de røde forbuds-psykopater på nakken.

Vi skal således ikke så langt tilbage i tiden for at finde et Danmark, der på medieområdet mindede om Nordkorea og Sovjetunionen. Det er åbenbart de tilstande DF gerne vil tilbage til. Det er en pris man er villig til at betale for at bevare folks illusion om, at DF skam gør noget ved indvandrer-problemerne.

Det er ren signalpolitik uden nogen virkning. For hvis man mener forslaget alvorligt, så skal muslimske indvandrere også forbydes adgang til internettet, ikke have lov til at eje en mobiltelefon, og forbydes at modtage breve fra udlandet.
.
Men måske håber DF på, at hvis man tvinger indvandrerne til at se "Vild med dans", X-factor, Fællessang på Bakken, og anden fladpandet og kaloriefattig underholdning, så vil de enten flygte skrigende ud af landet, eller også blive velintegrerede borgere der afsværger sig fundamentalismen, og begynder at drikke bajere sammen med os andre, og lader deres døtre være kærester med danske mænd.

Ved at vælge dette forbuds-redskab, stiller DF sig i en dårligere position næste gang de foreslår den ytringsfriheds-begrænsende paragraf 266 b afskaffet, eller næste gang de forsøger at belære andre lande om den højt besungne danske ytringsfrihed.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Nasserøve fra nær og fjern er væltet ind over grænserne mens DF har været regeringens logrende skødehund.
DF er IKKE nogen garant for danskheden, men en garant for et nationalsocialdemokratisk helvede.

-B-